Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commerciële Ruimte & Vip Wachtkamer

Commercial Area, SJD Airport

Commerciële Ruimte & Vip Wachtkamer Dit project sluit aan bij de nieuwe trend in groen design Luchthavens in de wereld, het integreert winkels en diensten binnen de terminal en laat de passagier een ervaring meemaken tijdens zijn instantie. GREEN Airport Design Trend neemt ruimtes op met een groenere en duurzamere ontwerpwaarde voor de luchthaven, het geheel van de commerciële ruimte wordt verlicht door natuurlijk zonlicht dankzij een monumentale glazen gevel die uitkijkt op de landingsbaan. VIP Lounge is ontworpen met het oog op een organisch en vooruitstrevend celontwerp. De gevel biedt privacy in de kamer zonder het uitzicht naar buiten te blokkeren.

Woonhuis

Trish House Yalding

Woonhuis Het ontwerp van het huis is ontwikkeld in directe reactie op de locatie en de locatie. De structuur van het gebouw is samengesteld om het omringende bos te weerspiegelen, waarbij de harkkolommen de onregelmatige hoeken van boomstammen en takken voorstellen. Grote glasvlakken vullen de openingen tussen de structuur en laten je het landschap en de omgeving waarderen alsof je tussen de stammen en takken van de bomen naar buiten tuurt. De traditionele Kentish zwart-witte gevelbekleding vertegenwoordigt het gebladerte dat het gebouw omhult en de ruimtes binnenin omsluit.

Officiële Winkel, Detailhandel

Real Madrid Official Store

Officiële Winkel, Detailhandel Het ontwerpconcept van de winkel is gebaseerd op een ervaring in het Santiago Bernabeu, gericht op de winkelervaring en het creëren van indruk. Het is een concept dat tegelijkertijd de club eert, prijst en vereeuwigt en stelt dat prestaties het resultaat zijn van talent, inzet, strijd, toewijding en vastberadenheid. Het project omvat conceptontwerp en commerciële implementatie, branding, verpakking, grafische lijn en industrieel meubeldesign.

Woonhuis

Tempo House

Woonhuis Dit project is een complete renovatie van een huis in koloniale stijl in een van de meest charmante buurten van Rio de Janeiro. Gelegen op een buitengewone locatie, vol met exotische bomen en planten (origineel landschapsplan van de beroemde landschapsarchitect Burle Marx), was het belangrijkste doel om de buitentuin te integreren met de binnenruimtes door grote ramen en deuren te openen. De decoratie heeft belangrijke Italiaanse en Braziliaanse merken en het concept is om het als canvas te hebben, zodat de klant (een kunstverzamelaar) zijn favoriete stukken kan laten zien.

Ontwerpstudio Met Galerie

PARADOX HOUSE

Ontwerpstudio Met Galerie Paradox House, een split-level magazijn dat een chique multimedia-ontwerpstudio is geworden, vindt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl en weerspiegelt de unieke smaak en manier van leven van de eigenaar. Het creëerde een opvallende multimedia-ontwerpstudio met strakke, hoekige lijnen met een prominente geel getinte glazen doos op de tussenverdieping. Geometrische vormen en lijnen zijn modern en ontzagwekkend, maar smaakvol uitgevoerd om een unieke werkruimte te garanderen.

Leercentrum

STARLIT

Leercentrum Starlit Learning Center is ontworpen om prestatietraining te geven in een ontspannen leeromgeving voor kinderen van 2-6 jaar. Kinderen in Hong Kong studeren onder hoge druk. Om de vorm en ruimte door de lay-out te versterken en in verschillende programma's te passen, passen we de Ancient Rome City Planning toe. Cirkelvormige elementen komen vaak voor langs stralende armen binnen de asindeling om het klaslokaal en de studio's tussen twee verschillende vleugels vast te maken. Dit leercentrum is ontworpen om een heerlijke leeromgeving te creëren met de grootst mogelijke ruimte.