Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bioscoop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioscoop "Pixel" is het basiselement van afbeeldingen, ontwerper onderzoekt de relatie tussen beweging en pixel om het thema van dit ontwerp te worden. "Pixel" wordt toegepast in verschillende delen van de bioscoop. De grote zaal van de kassa herbergt een enorm gebogen envelop gevormd door meer dan 6000 stukjes roestvrijstalen panelen. De kenmerkende displaymuur is versierd met een enorme hoeveelheid vierkante stroken die uit de muur steken en de glamoureuze naam van cinema presenteren. In deze bioscoop zou iedereen genieten van de geweldige sfeer van de digitale wereld die wordt gegenereerd door de samenhang van alle "Pixel" -elementen.

Kantoor

White Paper

Kantoor Het canvasachtige interieur materialiseert een ruimte voor de creatieve bijdrage van de ontwerpers en creëert kansen voor talloze tentoonstellingen van ontwerpprocessen. Naarmate elk project vordert, worden de muren en planken bedekt met onderzoek, ontwerpschetsen en presentaties, waarbij de evolutie van elk ontwerp wordt vastgelegd en het dagboek van de ontwerpers wordt. De witte vloeren en de koperen deur, die uniek en gedurfd worden gebruikt voor robuust dagelijks gebruik, verzamelen de voetafdrukken en vingerafdrukken van het personeel en de klanten, getuige de groei van het bedrijf.

Café

Aix Arome Cafe

Café Het café is waar bezoekers het samenleven met oceanen voelen. Enorme eivormige structuur geplaatst in het midden van de ruimte fungeert tegelijkertijd als kassier en koffievoorziening. Het iconische uiterlijk van de stand is geïnspireerd op donkere en dof uitziende koffiebonen. Twee grote openingen aan de voorkant van beide zijden van de "grote boon" dienen als een goede bron van ventilatie en natuurlijk licht. Café zorgde voor een lange tafel als een stel octopussen en bubbels helemaal. De schijnbaar willekeurig hangende kroonluchters lijken op het zicht van vissen op het wateroppervlak, glanzende rimpelingen absorberen gezellig zonlicht uit de brede witte lucht.

Roadshow Expositie

Boom

Roadshow Expositie Dit is een tentoonstellingsontwerpproject voor de roadshow van een trendy modemerk in China. Het thema van deze roadshow benadrukt het potentieel van de jeugd om hun eigen imago te stylen, en symboliseert het explosieve geluid dat deze roadshow voor het publiek maakte. Zigzagvorm werd gebruikt als het belangrijkste visuele element, maar met verschillende configuraties wanneer toegepast in de cabines in verschillende steden. De structuur van de beursstands waren allemaal "kit-of-parts", geprefabriceerd in de fabriek en ter plaatse geïnstalleerd. Sommige onderdelen kunnen worden hergebruikt of opnieuw worden geconfigureerd om een nieuw standontwerp te vormen voor de volgende stop van de roadshow.

Verkoopkantoor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Verkoopkantoor “Mountain” is het hoofdthema van dit verkoopkantoor, dat is geïnspireerd op de geografische achtergrond van Chongqing. Het patroon van grijze knikkers op de vloer vormt zich in een driehoekige vorm; en er zijn veel vreemde en scherpe hoeken en hoeken op de kenmerkende muren en de onregelmatig gevormde ontvangstbalies, om het concept van "berg" te demonstreren. Bovendien zijn de trappen die de verdiepingen met elkaar verbinden, ontworpen als doorgang door de grot. Ondertussen worden LED-verlichting aan het plafond opgehangen, waarbij de regenscène in de vallei wordt nagebootst en een natuurlijk gevoel wordt gegeven, om de hele indruk te verzachten.

Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Toen Gamsei in 2013 opende, werd hyperlokalisme geïntroduceerd in een praktijkgebied dat tot dan toe voornamelijk beperkt was tot de foodscene. Bij Gamsei worden ingrediënten voor cocktails ofwel wild gefokt of verbouwd door lokale artesische boeren. Het barinterieur is een duidelijke voortzetting van deze filosofie. Net als de cocktails schafte Buero Wagner alle materialen lokaal aan en werkte hij nauw samen met lokale fabrikanten om op maat gemaakte oplossingen te produceren. Gamsei is een volledig geïntegreerd concept dat van het drinken van een cocktail een nieuwe ervaring maakt.