Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openbaar Plein

Brieven Piazza

Openbaar Plein De inspiratie achter dit ontwerp is de genegenheid voor de eenvoud en het inzicht van de abstractie en symboliek van Mondriaan met een vleugje karakter en authenticiteit zoals aangegeven in de historische Square Kufic-kalligrafie. Dit ontwerp is een manifestatie van een coherente versmelting tussen stijlen en pleit voor de boodschap dat er een mogelijkheid is om verschillende schijnbaar tegenstrijdige stijlen te mengen met betrekking tot observatie met het blote oog, terwijl wanneer je diep in de filosofie erachter graaft, er overeenkomsten zouden zijn die zouden resulteren in een samenhangend kunstwerk dat is aantrekkelijk en onbegrijpelijk.

Makelaardij

The Float

Makelaardij In dit project ontwerpen we architectuur, interieur en landschap. De zaak is een “Realestate Agency”, de naam van het onroerend goed is [Sky villa], dus bedenk het concept met de zaaknaam als uitgangspunt. En het project bevindt zich in het centrum van Xiamen, de omstandigheden rond de basis zijn ongunstig, er zijn oude appartementen en een bouwplaats, er tegenover is een school, geen landschap omgeven. Uiteindelijk, met het concept van [Float], trekt u het verkoopcentrum naar een hoogte van 2F en creëert u een eigen landschap, een pool op stapelniveau, zodat het verkoopcentrum graag in het water drijft en de bezoekers over een groot gebied gaan. van de vijver en over de begane grond van het verkoopkantoor, loop naar de achtertrap en ga naar de verkoophal. De constructie is staalconstructie, gebouwontwerp en interieurontwerp zoeken de integratie en eenheid in techniek.

Huis

Geometry Space

Huis Dit project is een villaproject in [SAC Beigan Hill International Arts Centre] in de buitenwijken van Shanghai, er is een kunstcentrum in de gemeenschap, dat veel culturele activiteiten biedt, de villa kan een kantoor of studio of huis zijn, het community scape center heeft een groot meeroppervlak , dit model ligt direct aan het meer. De bijzondere kenmerken van het gebouw zijn de binnenruimte zonder kolommen, die de grootste variabiliteit en creativiteit in ontwerp aan de binnenruimte geeft, maar ook vanwege de vrijheid en variabiliteit van de ruimte, de binnenstructuur, de ontwerptechniek is meer variabel, de uitbreidbare geometrie creëert binnenruimte, ook in lijn met de creatieve ideeën van [Art Center]. Split-level type structuur en hoofdtrap bevinden zich in het midden van de binnenruimte, terwijl de linker- en rechterkant split-level trappen zijn, dus in totaal vijf verschillende binnentrapgebieden die de ruimte verbinden.

Makelaarskantoor

The Ribbon

Makelaarskantoor Zoals "Dans van het lint", met open ruimtelijke schaal, totale ruimte is wit, maak gebruik van het concept van meubelpostering, vorm een relatie die aansluit bij de ruimte, het meest bijzondere is de relatie tussen de muur en de kast, integreer bureau met plafond en grond, opzettelijk doorsneden door onregelmatige geometrie, niet alleen overmatige hoeveelheid defecten van de balk afdekken, maar ook het moderne feitelijke concept laten zien, met een abstract idee in krommestijl van lint door de reflectie van licht.

Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed

MIX C SALES CENTRE

Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed Het is een verkoopcentrum voor onroerend goed. De oorspronkelijke architectonische vorm is een vierkante glazen doos. Het algehele interieurontwerp is te zien vanaf de buitenkant van het gebouw en het interieurontwerp wordt volledig weerspiegeld door de hoogte van het gebouw. Er zijn vier functiegebieden, multimedia-weergavegebied, model-weergavegebied, onderhandelingsbankgebied en materiaalweergavegebied. De vier functiegebieden zien er verspreid en geïsoleerd uit. Dus hebben we een lint aangebracht om de hele ruimte met elkaar te verbinden om zo twee ontwerpconcepten te bereiken: 1. verbinden van de functiegebieden 2. Vorming van gebouwgevels.

Kantoorgebouw

FLOW LINE

Kantoorgebouw De ruimte op het terrein is onregelmatig en krom vanwege de buitenmuur van het gebouw. Vandaar dat de ontwerper in dit geval het concept van stroomlijnen toepast in de hoop een gevoel van stroom te creëren en uiteindelijk omgezet in vloeiende lijnen. Eerst hebben we de buitenmuur naast de openbare gang gesloopt en drie functiegebieden toegepast. We hebben een stroomlijn gebruikt om de drie gebieden te laten circuleren en de stroomlijn is tevens de ingang naar buiten. Het bedrijf is verdeeld in vijf afdelingen en we gebruiken vijf lijnen om ze te vertegenwoordigen.