Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorinrichting

Brockman

Kantoorinrichting Als investeringsmaatschappij in de mijnbouwsector zijn efficiëntie en productiviteit sleutelaspecten in de bedrijfsroutine. Het ontwerp is aanvankelijk geïnspireerd door de natuur. Een andere inspiratie die in het ontwerp naar voren komt, is de nadruk op geometrie. Deze sleutelelementen stonden in de voorhoede van de ontwerpen en werden dus visueel vertaald door het gebruik van geometrische en psychologische inzichten in vorm en ruimte. Om het prestige en de reputatie van het commerciële gebouw van wereldklasse te behouden, wordt een unieke bedrijfsarena geboren door het gebruik van glas en staal.

Barbeque Restaurant

Grill

Barbeque Restaurant Het project omvat de verbouwing van de bestaande motorfietsreparatiewerkplaats van 72 vierkante meter tot een nieuw barbecuerestaurant. Het werkterrein omvat een volledig herontwerp van zowel de buiten- als de binnenruimte. Het exterieur is geïnspireerd op een barbecue-grillkoppeling met het eenvoudige zwart-witte kleurenschema van houtskool. Een van de uitdagingen van dit project is om in zo'n kleine ruimte te voldoen aan de agressieve programmatische vereisten (40 zitplaatsen in de eetzaal). Bovendien moeten we werken met een ongebruikelijk klein budget (US $ 40.000), inclusief alle nieuwe HVAC-units en een nieuwe commerciële keuken.

Residentie

Cheung's Residence

Residentie De residentie is ontworpen met het oog op eenvoud, openheid en natuurlijk licht. De voetafdruk van het gebouw weerspiegelt de beperking van de bestaande site en de formele uitdrukking is bedoeld om schoon en eenvoudig te zijn. Aan de noordkant van het gebouw bevinden zich een atrium en een balkon dat de entree en de eetkamer verlicht. Schuiframen zijn voorzien aan de zuidkant van het gebouw, waar de woonkamer en keuken zijn om natuurlijk licht te maximaliseren en ruimtelijke flexibiliteit te bieden. Door het hele gebouw worden dakramen voorgesteld om de ontwerpideeën verder te versterken.

Tijdelijk Informatiecentrum

Temporary Information Pavilion

Tijdelijk Informatiecentrum Het project is een tijdelijk paviljoen voor gemengd gebruik in Trafalgar, Londen voor verschillende functies en evenementen. De voorgestelde structuur benadrukt het idee van "tijdelijkheid" door recycling van zeecontainers als het belangrijkste bouwmateriaal te gebruiken. De metaalachtige aard ervan is bedoeld om een contrasterende relatie met het bestaande gebouw tot stand te brengen en het overgangskarakter van het concept te versterken. Ook is de formele uitdrukking van het gebouw op een willekeurige manier georganiseerd en gerangschikt, waardoor een tijdelijk herkenningspunt ter plaatse wordt gecreëerd om visuele interactie aan te trekken tijdens de korte levensduur van het gebouw.

Showroom, Winkel, Boekhandel

World Kids Books

Showroom, Winkel, Boekhandel Geïnspireerd door een lokaal bedrijf om een duurzame, volledig operationele boekwinkel te creëren met een kleine footprint, gebruikte RED BOX ID het concept van een 'open boek' om een geheel nieuwe winkelervaring te ontwerpen die de lokale gemeenschap ondersteunt. World Kids Books, gevestigd in Vancouver, Canada, is eerst een showroom, een tweede boekwinkel en een derde online winkel. Het gedurfde contrast, de symmetrie, het ritme en de pop van kleur trekken mensen naar binnen en creëren een dynamische en leuke ruimte. Het is een goed voorbeeld van hoe een zakelijk idee kan worden verbeterd door middel van interieurontwerp.

Stadsvernieuwing

Tahrir Square

Stadsvernieuwing Het Tahrir-plein is de ruggengraat van de Egyptische politieke geschiedenis en daarom is het nieuw leven inblazen van het stadsontwerp een politieke, ecologische en sociale wens. Het masterplan omvat het afsluiten van een aantal straten en het samenvoegen met het bestaande plein zonder de verkeersstroom te verstoren. Drie projecten werden vervolgens gemaakt om een recreatieve en commerciële functie te huisvesten, evenals een gedenkteken om de moderne politieke geschiedenis van Egypte te markeren. In het plan is rekening gehouden met voldoende ruimte voor wandel- en zitplekken en een hoge groenverhoudingen om kleur in de stad te brengen.