Design tijdschrift
Design tijdschrift
Winkelcentrum

Fluxion

Winkelcentrum De inspiratie voor dit programma komt uit mierenheuvels die een unieke structuur hebben. Hoewel de interne structuur van mierenheuvels erg complex is, kan het een enorm en geordend koninkrijk opbouwen. Dit illustreert dat de architectonische structuur ervan uiterst rationeel is. Ondertussen bouwen de binnenkant van sierlijke bogen van mierenheuvels een imposant paleis dat extra voortreffelijk lijkt. Daarom gebruikt de ontwerper de wijsheid van de mier als referentie om zowel artistieke als goed geconstrueerde ruimte te bouwen, evenals mierenheuvels.

Beursstand

Onn Exhibition

Beursstand Onn is een eersteklas handgemaakt product dat tradities combineert met moderne ontwerpen door middel van culturele vermogensmeesters. Materialen, kleuren en producten van Onn zijn geïnspireerd door de natuur die de traditionele karakters verlichten met een vleugje glans. De beursstand werd gebouwd om een natuurscène na te bootsen met behulp van materialen die samen met de producten worden aangevuld, om zelf een geharmoniseerd kunstwerk te worden.

Tentoonstellingsontwerp

Multimedia exhibition Lsx20

Tentoonstellingsontwerp Een multimediatentoonstelling was gewijd aan de 20ste verjaardag van de herintroductie van de nationale munteenheid lats. Het doel van de tentoonstelling was om het raamwerk te introduceren van de drie-eenheid waarop het artistieke project was gebaseerd, namelijk bankbiljetten en munten, de auteurs - 40 vooraanstaande Letse kunstenaars van verschillende creatieve genres - en hun kunstwerken. Het concept van de tentoonstelling is ontstaan uit grafiet of lood, de centrale as van een potlood, een veelvoorkomend hulpmiddel voor kunstenaars. De grafietstructuur diende als het centrale ontwerpelement van de tentoonstelling.

Commerciële Ruimte

De Kang Club

Commerciële Ruimte Dekang is gelegen in het commerciële centrum van Guangzhou, China, is een spa en entertainment een van de commerciële projecten. Het project is in het ontwerpconcept van "stedelijk landschap" de fundamentele aanwijzing om te reageren op de eisen van het moderne stadsleven.

Wellnesscentrum

Yoga Center

Wellnesscentrum Het yogacentrum, gelegen in de drukste wijk van Koeweit-Stad, is een poging om de kelderverdieping van de Jassim-toren nieuw leven in te blazen. De locatie van het project was onorthodox. Het was echter een poging om vrouwen te dienen, zowel binnen de stadsgrenzen als vanuit de omliggende woonwijken. De receptie in het midden is vergrendeld met zowel de kluisjes als het kantoorgedeelte, waardoor de leden vlot kunnen stromen. Het Locker-gebied wordt vervolgens uitgelijnd met het beenwasgebied dat de 'schoenvrije zone' aangeeft. Vanaf dan is de gang en leeszaal die naar de drie yogakamers leiden.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon is een Thaise bistro in het hart van Koeweit-stad. Het kijkt uit over de Fahad Al Salim-straat, een straat die vroeger gerespecteerd werd vanwege zijn handel. Het ruimteprogramma van deze bistro vereist een efficiënt ontwerp voor alle keuken-, opslag- en toiletruimtes; waardoor er een ruime eethoek is. Om dit te bereiken, werkt het interieur waar het op een harmonieuze manier kan worden geïntegreerd met de bestaande structurele elementen.