Design tijdschrift
Design tijdschrift
Corporate Architecture Concept

Pharmacy Gate 4D

Corporate Architecture Concept Het creatieve concept is gebaseerd op de combinatie van materiële en immateriële componenten, die samen een mediaplatform vormen. Het middelpunt van dit platform wordt gekenmerkt door een extra grote schaal als symbool voor een abstracte alchemiebeker waarboven een holografisch diagram van een drijvende DNA-streng wordt geprojecteerd. Dit DNA-hologram, dat in feite de slogan „A Promise for Life“ vertegenwoordigt, draait langzaam rond en suggereert het gemak van leven van een symptoomvrij menselijk organisme. Het roterende DNA-hologram vertegenwoordigt niet alleen de levensstroom, maar ook de relatie tussen licht en leven zelf.

Flagship Store

Lenovo

Flagship Store Lenovo Flagship Store heeft tot doel het merkimago te verbeteren door het publiek een platform te bieden om interactie en delen te delen via levensstijl, service en ervaring die in de winkel is gecreëerd. Het ontwerpconcept is bedacht op basis van de missie om een transitie te bewerkstelligen van fabrikant van computerapparatuur naar een toonaangevend merk onder leveranciers van consumentenelektronica.

Tentoonstellingsruimte

Ideaing

Tentoonstellingsruimte Dit is de tentoonstellingsruimte voor ondernemingen tijdens de Guangzhou Design Week 2013, ontworpen door C&C Design Co., Ltd. Het ontwerp beschikt over een nette ruimte van minder dan 91 vierkante meter, die wordt weergegeven door het aanraakscherm en de binnenprojector. De QR-code die op de lichtbak wordt weergegeven, zijn de weblinks van de onderneming. Ondertussen hopen de ontwerpers dat het uiterlijk van het hele gebouw mensen een vitaal gevoel kan geven, en daarmee de creativiteit laat zien die het ontwerpbedrijf bezit, dat wil zeggen, 'de geest van onafhankelijkheid en het idee van vrijheid' die door hen worden bepleit. .

Kantoorruimte

C&C Design Creative Headquarters

Kantoorruimte Het creatieve hoofdkantoor van C&C Design is gevestigd in een postindustriële werkplaats. Het gebouw is in de jaren zestig getransformeerd van een rode bakstenen fabriek. Met het oog op het beschermen van de huidige situatie en het historische geheugen van het gebouw, heeft het ontwerpteam zijn best gedaan om schade aan het oorspronkelijke gebouw in de interieurdecoratie te voorkomen. Er wordt veel sparren en bamboe gebruikt in het interieurontwerp. Het openen en sluiten en het wisselen van ruimtes zijn slim bedacht. De lichtontwerpen voor verschillende regio's weerspiegelen verschillende visuele sferen.

Transport Hub

Viforion

Transport Hub Het project is een transport HUB die de omliggende stedelijke nederzettingen op een gemakkelijke en efficiënte manier verbindt met het hart van het dynamische leven, gegenereerd door verschillende transportsystemen zoals een treinstation, metrostation, nijldek en busstation samen te voegen, naast andere diensten om het plek om de katalysator te zijn voor de toekomstige ontwikkeling.

Wijnhuis

Crombe 3.0

Wijnhuis Het doel van het wijnhuiswinkelconcept van Crombé was om de klanten een compleet nieuwe manier van winkelen te laten ervaren. Het basisidee was om uit te gaan van de look en feel van een magazijn, waaraan we vervolgens licht en finesse toevoegden. Hoewel de wijnen worden gepresenteerd in hun originele verpakking, zorgen de strakke lijnen van de metalen frames nog steeds voor vertrouwdheid en perspectief. Elke fles hangt in het frame in dezelfde helling waarin de sommelier ze zou serveren. Het rek van 12 meter bevat de champagnes en kluisjes. Per locker kunnen klanten tot 30 flessen veilig bewaren.