Design tijdschrift
Design tijdschrift
Afbeeldingen Voor Het Vakantiehuis

SAKƀ

Afbeeldingen Voor Het Vakantiehuis PRIM PRIM studio creĆ«erde een visuele identiteit voor het pension SAKƀ inclusief: naam- en logo-ontwerp, afbeeldingen voor elke kamer (symboolontwerp, behangpatronen, ontwerpen voor muurfoto's, kussenapplicaties enz.), Website-ontwerp, ansichtkaarten, badges, naamkaartjes en uitnodigingen. Elke kamer in pension SAKƀ presenteert een andere legende in verband met Druskininkai (een vakantieoord in Litouwen waar het huis zich bevindt) en zijn omgeving. Elke kamer heeft zijn eigen symbool als trefwoord uit de legenda. Deze pictogrammen verschijnen in interieurafbeeldingen en andere objecten die de visuele identiteit vormen.

Zeevruchtenverpakking

PURE

Zeevruchtenverpakking Het concept van deze nieuwe productreeks is "Vrij van". Simpel gezegd, we hebben een ongebruikelijk ontspannen ontwerp gemaakt. Typisch voor zeevruchten in blik zijn donkere en rommelige verpakkingen, ons ontwerp is "vrij van" alle optische ballast. Anderzijds is het assortiment ook voor allergie- en voedselgevoelige mensen. Het lijkt dus bijna opzettelijk een soort medisch. De verkoop startte in januari 2013 en is zeer succesvol. De feedback van de detailhandel is: we wachten al heel lang op een mooi en doordacht concept. De klant zal er dol op zijn.

Briefpapier

commod ā€“ Feines in Holz

Briefpapier ā€žCommodā€œ is gespecialiseerd in interieurbouw. Onder het motto ā€œfine wood commoditiesā€ realiseert het bedrijf bijzonder exclusieve woonprojecten. Het briefpapier moest aan deze claim voldoen. Er is een gereduceerde maar speelse lay-out gerealiseerd met behulp van bijzonder gemengde kleuren. Het briefpapier weerspiegelt zowel de stijl van het bedrijf als zijn ideologie om alleen het meest kostbare materiaal te gebruiken: het papier is gemaakt van 100 procent katoen, de enveloppen van echt houten fineer. De visitekaartjes 'belichamen' de slogan van het bedrijf door een driedimensionale ruimte te creĆ«ren met typische houten producten.

Organisch Meubilair En Beeldhouwkunst

pattern of tree

Organisch Meubilair En Beeldhouwkunst Een voorstel van partitie die naaldboomdelen inefficiƫnt gebruikt; dat wil zeggen het slanke deel van de bovenste helft van de stam en het onregelmatig gevormde deel van de wortels. Ik heb aandacht besteed aan de biologische jaarringen. De overlappende organische patronen van de scheidingswand creƫerden een comfortabel ritme in een anorganische ruimte. Met de producten die uit deze materiaalcyclus zijn voortgekomen, wordt organische ruimtelijke richting een mogelijkheid voor de consument. Bovendien geeft het unieke karakter van elk product ze een veel hogere waarde.

Make-Up Collectie

Kjaer Weis

Make-Up Collectie Het ontwerp van de cosmeticalijn van Kjaer Weis distilleert de basis van de make-up van vrouwen tot de drie essentiƫle toepassingsgebieden: lippen, wangen en ogen. We hebben compacts ontworpen die zo zijn gevormd dat ze de kenmerken weerspiegelen die ze zullen gebruiken om te verbeteren: slank en lang voor de lippen, groot en vierkant voor de wangen, klein en rond voor de ogen. De compacts zwenken voelbaar open met een innovatieve zijwaartse beweging, uitwaaierend als de vleugels van een vlinder. Deze compacts zijn volledig hervulbaar en worden met opzet geconserveerd in plaats van gerecycled.