Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sculptuur

Iceberg

Sculptuur IJsbergen zijn interieursculpturen. Door bergen met elkaar te verbinden, is het mogelijk om bergketens te bouwen, mentale landschappen gemaakt van glas. Het oppervlak van elk gerecycled glasobject is uniek. Elk object heeft dus een uniek karakter, een ziel. Sculpturen zijn met de hand gevormd, gesigneerd en genummerd in Finland. De belangrijkste filosofie achter de Iceberg-sculpturen is om de klimaatverandering te weerspiegelen. Daarom is het gebruikte materiaal gerecycled glas.

Watch-App

TTMM for Pebble

Watch-App TTMM is een collectie met 130 Watchfaces speciaal voor Pebble 2 smartwatches. Specifieke modellen tonen tijd en datum, weekdag, stappen, activiteitstijd, afstand, temperatuur en batterij- of Bluetooth-status. De gebruiker kan het type informatie aanpassen en extra gegevens zien na het schudden. TTMM Watchfaces zijn eenvoudig, minimaal en esthetisch van ontwerp. Het is een combinatie van cijfers en abstracte info-graphics, perfect voor een robots-tijdperk.

Watch-App

TTMM for Fitbit

Watch-App De TTMM is een verzameling van 21 wijzerplaten speciaal voor Fitbit Versa en Fitbit Ionic smartwatches. Wijzerplaten hebben instellingen voor complicaties met een simpele tik op het scherm. Dit maakt het heel snel en gemakkelijk om de kleur, de voorinstellingen van het ontwerp en de complicaties aan de voorkeuren van de gebruiker aan te passen. Het is geĆÆnspireerd op films als de series Blade Runner en Twin Peaks.

Watchfaces-Apps

TTMM

Watchfaces-Apps TTMM is een verzameling watchfaces voor smartwatches van Pebble Time en Pebble Time Round. Je vindt hier twee apps (zowel voor Android- als iOS-platform) met 50 en 18 modellen in meer dan 600 kleurvariaties. TTMM is een eenvoudige, minimale en esthetische combinatie van cijfers en abstracte infographics. Nu kunt u uw tijdstijl kiezen wanneer u maar wilt.

Wijnetiketten

KannuNaUm

Wijnetiketten Het ontwerp van de KannuNaUm-wijnetiketten wordt gekenmerkt door zijn verfijnde en minimale stijl, verkregen door te zoeken naar symbolen die hun geschiedenis kunnen vertegenwoordigen. Territorium, cultuur en passie van de wijnboeren van het Land of Longevity zijn samengevat in deze twee gecoƶrdineerde labels. Alles wordt versterkt door het ontwerp van honderdjarige wijnstok die is gemaakt met de techniek van goud dat in 3D is gegoten. Een iconografisch ontwerp dat de geschiedenis van deze wijnen vertegenwoordigt en daarmee de geschiedenis van het land waaruit is geboren, Ogliastra, het land van de honderdjarigen op Sardiniƫ.

Het Ontwerp Van Wijnetiketten

I Classici Cherchi

Het Ontwerp Van Wijnetiketten Voor een historische wijnmakerij op Sardiniƫ, sinds 1970, is het ontworpen voor de restyling van labels voor The Classics-wijnen. De studie van nieuwe labels wilde de link met de traditie die het bedrijf nastreeft behouden. In tegenstelling tot eerdere labels werkte het om een vleugje elegantie te geven die goed past bij de hoge kwaliteit van de wijnen. Voor de labels is gewerkt met de brailletechniek die elegantie en stijl brengt zonder te wegen. Het bloemmotief is gebaseerd op een grafische uitwerking van een patroon van de nabijgelegen kerk van Santa Croce in Usini, dat tevens het bedrijfslogo is.