Design tijdschrift
Design tijdschrift
Merkidentiteit

Pride

Merkidentiteit Om het ontwerp van het merk Pride te creĆ«ren, gebruikte het team de studie van de doelgroep op verschillende manieren. Toen het team het logo en de huisstijl ontwierp, hield het rekening met de regels van de psychometrie - de invloed van geometrische vormen op bepaalde psychotypes van mensen en hun keuze. Ook had het ontwerp bepaalde emoties bij het publiek moeten oproepen. Om het gewenste resultaat te bereiken, gebruikte het team de regels van het effect van kleur op een persoon. over het algemeen heeft het resultaat het ontwerp van alle producten van het bedrijf beĆÆnvloed.

Ui-Ontwerp

Moulin Rouge

Ui-Ontwerp Dit project is bedoeld voor mensen die hun eigen mobiele telefoon willen versieren met het Moulin Rouge-thema, hoewel ze de Moulin Rouge in Parijs nooit hebben bezocht. Het belangrijkste doel is om een verbeterde digitale ervaring te bieden en alle ontwerpfactoren zijn om de sfeer van Moulin Rouge te visualiseren. Consumenten kunnen de ontwerpvoorinstellingen en pictogrammen op hun favorieten aanpassen met een simpele tik op het scherm.

Cosmetica-Verpakkingen

Clive

Cosmetica-Verpakkingen Het concept van de cosmetica-verpakking van Clive is geboren om anders te zijn. Jonathan wilde niet zomaar een ander merk cosmetica creĆ«ren met gewone producten. Vastbesloten om meer gevoeligheid te onderzoeken en iets meer dan hij gelooft in termen van persoonlijke zorg, richt hij zich op Ć©Ć©n hoofddoel. De balans tussen lichaam en geest. Met een op HawaĆÆ geĆÆnspireerd ontwerp, de combinatie van tropische bladeren, de tonaliteit van de zee en de tastbare ervaring van de pakketten zorgen voor het gevoel van ontspanning en rust. Deze combinatie maakt het mogelijk om de beleving van die plek naar het ontwerp te brengen.

Conceptboek En Poster

PLANTS TRADE

Conceptboek En Poster PLANTS TRADE is een serie van een innovatieve en artistieke vorm van botanische exemplaren, die is ontwikkeld om een betere relatie tussen mens en natuur op te bouwen in plaats van educatief materiaal. Het Plants Trade Concept Book is opgesteld om u te helpen dit creatieve product te begrijpen. Het boek, ontworpen in precies hetzelfde formaat als het product, bevat niet alleen natuurfoto's, maar ook unieke afbeeldingen geĆÆnspireerd op de wijsheid van de natuur. Interessanter is dat de afbeeldingen zorgvuldig worden gedrukt met hoogdruk, zodat elke afbeelding varieert in kleur of textuur, net als natuurlijke planten.

Poster

Cells

Poster Op 19 juli 2017 bouwde PIY een klein gebouw in Melbourne, Australiƫ. Het is een klein kasteel dat is samengesteld uit 761 componenten en ze noemden het "Cellen". De knooppunten zijn ontworpen als de met de hand gedraaide schroefdraadpen en rechte pen, die wordt samengevat als "Oost-pen". West Mortise & quot ;. U vindt hun producten, waaronder variabele planken, studie- en schoenenrekken, enz., Die allemaal worden opgebroken en weer in elkaar worden gezet tot een organisme. En dan zul je hun verlangen voelen om vrij te groeien.

Verpakking Voor Thee

Seven Tea House

Verpakking Voor Thee Tea Hall Brand, die het beeld neemt van het vrij en ontspannen morsen en verspreiden van thee, het concept van het thee zetten, sterk of zwak, onvoorspelbaar transformerend, als het element van het schilderen van thee tijdens het proeven van thee. De nonchalante charme van het nemen van thee als inkt en het gebruik van de vinger als pen, en de uitgestrekte geest van de theehalfamilie die met het landschap leeft, schetsen. Het originele ontwerp van de verpakking straalt een gezellige sfeer uit en geeft uitdrukking aan de aangename tijd van het leven met thee.