Design tijdschrift
Design tijdschrift
Mineraalwater In Glazen Flessen

Cedea

Mineraalwater In Glazen Flessen Het Cedea waterdesign is geĆÆnspireerd op de Ladinische Dolomieten en de legendes over het natuurlijke lichtfenomeen Enrosadira. Veroorzaakt door hun unieke mineraal, lichten de Dolomieten op in een roodachtige, brandende tint bij zonsopgang en zonsondergang, waardoor het landschap een magische sfeer krijgt. Door "te lijken op de legendarische magische rozentuin", wil de Cedea-verpakking dit moment vastleggen. Het resultaat is een glazen fles die het water laat schitteren en flakkeren met een verrassend effect. De kleuren van de fles zijn bedoeld om te lijken op de speciale gloed van de Dolomieten, badend in het rozerood van het mineraal en het blauw van de lucht.

Natuurcosmetica Verpakking

Olive Tree Luxury

Natuurcosmetica Verpakking Het nieuwe verpakkingsontwerp voor het Duitse luxe natuurlijke cosmeticamerk vertelt het verhaal van het artistiek, als een dagboek, badend in warme kleuren. Op het eerste gezicht ogenschijnlijk chaotisch, bij nader inzien communiceert de verpakking een sterke eenheid, een boodschap. Dankzij het nieuwe ontwerpconcept stralen alle producten natuurlijkheid, stijl, eeuwenoude geneeskundige kennis en moderne bruikbaarheid uit.

Verpakking

KRYSTAL Natureā€™s Alkaline Water

Verpakking KRYSTAL water belichaamt de essentie van luxe en welzijn in een fles. Met een alkalische pH-waarde van 8 tot 8,8 en een unieke minerale samenstelling, wordt KRYSTAL-water geleverd in een iconische vierkante transparante prismafles die lijkt op een sprankelend kristal en geen concessies doet aan kwaliteit en zuiverheid. Het merklogo van KRYSTAL is subtiel op de fles aangebracht en accentueert een extra vleugje luxe. Naast de visuele impact van de fles, zijn de vierkante PET- en glazen flessen recyclebaar, waardoor de verpakkingsruimte en -materialen worden geoptimaliseerd en de algehele ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Wodka

Kasatka

Wodka "KASATKA" is ontwikkeld als premium wodka. Het ontwerp is minimalistisch, zowel in de vorm van de fles als in de kleuren. Een eenvoudige cilindrische fles en een beperkt aantal kleuren (wit, grijstinten, zwart) benadrukken de kristallijne zuiverheid van het product, en de elegantie en stijl van een minimalistische grafische benadering.

Optische Installatie

Opx2

Optische Installatie Opx2 is een optische installatie die een symbiotische relatie tussen natuur en technologie onderzoekt. Een relatie waarin patronen, herhaling en ritme zowel natuurlijke formaties als bewerkingen van computerprocessen beschrijven. De teruggetrokken geometrie, tijdelijke ondoorzichtigheid en / of dichtheid van de installaties zijn vergelijkbaar met het fenomeen van rijden door een maĆÆsveld of worden uitgelegd in technologie terwijl we naar binaire code kijken. Opx2 bouwt complexe geometrie en daagt de perceptie van volume en ruimte uit.

Doorbraak In Grafisch Ontwerp

The Graphic Design in Media Conception

Doorbraak In Grafisch Ontwerp Dit boek gaat over grafisch ontwerp; het biedt een expliciete, gedetailleerde kijk op ontwerpstructuur als proces dat wordt gebruikt om te communiceren met het publiek met verschillende culturen door middel van ontwerpmethoden, inclusief de betekenis van grafisch ontwerp als een rol, ontwerpprocessen als technieken, merkontwerp als marktcontext, verpakkingsontwerp met voorbereide sjablonen en bevat werken van fantasierijke creatievelingen, die worden gebruikt om de principes van ontwerp aan te geven.