Design tijdschrift
Design tijdschrift
Promotie Van Evenementen

Typographic Posters

Promotie Van Evenementen Typografische posters is een verzameling posters gemaakt in 2013 en 2015. Dit project omvat het experimenteel gebruik van typografie door het gebruik van lijnen, patronen en isometrisch perspectief die een unieke perceptuele ervaring genereren. Elk van deze posters vormen een uitdaging om te communiceren met het enige gebruik van lettertypen. 1. Affiche ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Felix Beltran. 2. Affiche ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Gestalt Institute. 3. Affiche om te protesteren over de vermiste 43 studenten in Mexico. 4. Affiche voor ontwerpconferentie Passion & Design V. 5. Julian Carillo's Thirteen Sound.

Draagbare Luxe Kunst

Animal Instinct

Draagbare Luxe Kunst De draagbare luxe kunstcollectie Animal Instinct van de NYC-beeldhouwer en kunstjuwelier Christopher Ross is een serie op dieren geĂŻnspireerde, limited edition-stukken die door de kunstenaar zelf ingewikkeld zijn vervaardigd van antiek sterling zilver, 24-karaats goud en Boheems glas. De sculpturale riemen vervagen op een slimme manier de grenzen tussen kunst, sieraden, haute couture en luxe design en zorgen voor unieke, provocerende statement-stukken die het concept van dierlijke kunst naar het lichaam brengen. Krachtig, opvallend en origineel, de tijdloze statement-stukken zijn een verkenning van het vrouwelijke dierlijke instinct in sculpturale vorm.

Digitale Transformatie

Tigi

Digitale Transformatie Een van de meest iconische entiteiten in de haarmode staat op het punt een moedige stap te zetten naar digitale relevantie. De herontwikkeling van de Professional dot com- en Tigi Color Copyright-reeksen werd beheerd door op maat gemaakte inhoud te combineren, gemaakt door de kunstenaars, de betrokkenheid van hedendaagse fotografen en toch ongeziene ontwerpuitingen in digitale vorm. Fijne, maar scherpe contrasten tussen techniek en ambacht. Eindelijk Tigi begeleiden door een gezonde stapsgewijze aanpak naar echte digitale transformatie van 0 naar 100.

Bewustzijns- En Advertentiecampagne

O3JECT

Bewustzijns- En Advertentiecampagne Aangezien privéruimte in de toekomst een waardevolle hulpbron zal worden, is de toenemende behoefte om deze ruimte te definiëren en in te richten in het huidige tijdperk van belang. O3JECT streeft naar het vervaardigen en adverteren van tikbestendige ruimte als een esthetisch aantrekkelijke herinnering aan een onbekende toekomst. Een handgemaakte, gesloten en geleidende kubus, gebouwd volgens het principe van de Faraday Cage, belichaamt de iconische materialisatie van een schijnbaar utopische kamer die wordt geadverteerd door middel van een uitgebreid campagneontwerp.

Typografieproject

Reflexio

Typografieproject Experimenteel typografisch project dat de reflectie op een spiegel combineert met papieren letters die door een van zijn assen zijn gesneden. Het resulteert in modulaire composities die eens gefotografeerd 3D-beelden suggereren. Het project gebruikt magie en visuele contradictie om van digitale taal naar analoge wereld over te gaan. De constructie van letters op een spiegel creëert nieuwe realiteiten met reflectie, die noch waarheid noch onwaarheid zijn.

Huisstijl

Yanolja

Huisstijl Yanolja is het nr. 1 reisinformatieplatform in Seoul, wat 'HĂ©, laten we spelen' betekent in het Koreaans. Het logo is ontworpen met het san-serif-lettertype om een eenvoudige, praktische indruk te geven. Door kleine letters te gebruiken, kan het een speels en ritmisch beeld geven in vergelijking met het gebruik van vetgedrukte hoofdletters. De ruimte tussen elke letter is prachtig herzien om optische illusie te voorkomen en de leesbaarheid is verbeterd, zelfs bij een klein logo. We hebben zorgvuldig levendige en felle neonkleuren gekozen en complementaire combinaties gebruikt om buitengewoon leuke en knallende afbeeldingen te leveren.