Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender De ZOO is een papieren knutselset voor het maken van zes dieren, die elk dienen als een kalender van twee maanden. Beleef een leuk jaar met je "kleine dierentuin"! Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Kloktoepassing

Dominus plus

Kloktoepassing Dominus plus drukt tijd op een originele manier uit. Als stippen op domino-stukken vertegenwoordigen drie groepen stippen: uren, tientallen minuten en minuten. De tijd van de dag is af te lezen aan de kleur van de stippen: groen voor AM; geel voor PM. De applicatie bevat een timer, een wekker en een klokkenspel. Alle functies zijn navigeerbaar door afzonderlijke hoekpunten aan te raken. Het heeft een origineel en artistiek ontwerp dat de werkelijke 21ste-eeuwse Face of Time presenteert. Het is ontworpen in een prachtige symbiose met de hoesjes van draagbare Apple-apparaten. Het heeft een eenvoudige interface met slechts een paar noodzakelijke woorden om het te bedienen.

Berichtkaart

Standing Message Card “Post Animal”

Berichtkaart Laat de knutselkit voor dierenpapier uw belangrijke boodschappen overbrengen. Schrijf je bericht in de hoofdtekst en stuur het samen met andere delen in de envelop. Dit is een leuke berichtkaart die de ontvanger in elkaar kan zetten en kan weergeven. Bevat zes verschillende dieren: eend, varken, zebra, pinguïn, giraf en rendier. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Het Waterwheel is een driedimensionale kalender gemaakt van zes peddels in de vorm van een waterrad. Draai elke maand een unieke zelfstandige kalender voor uw bureaublad als een waterrad om te gebruiken. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender Een unieke en speelse promotiekalender die is ontwikkeld en geproduceerd voor de portaalsite goo maakt gebruik van papierstructuren en besteedt aandacht aan functionaliteit. Deze editie van 2013 is een kalender- en schema-organizer die is samengevoegd met ruimte voor het schrijven van jaarlange plannen en dagelijkse schema's. Dik kwaliteitspapier voor de kalender en goedkoop papier dat precies goed is voor het maken van aantekeningen voor de agenda-organizer werden zorgvuldig geselecteerd en het contrast dat werd gecreëerd past als onderdeel van het kalenderontwerp. De toegevoegde functie van een invulschema-organizer maakt het perfect als een gebruiksvriendelijke bureaukalender.

Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender Op een caleidoscoopachtige manier is dit een kalender met overlappende uitgesneden afbeeldingen, getekend met veelkleurige patronen. Het ontwerp met kleurpatronen die kunnen worden aangepast en gepersonaliseerd door simpelweg de volgorde van de vellen te veranderen, geeft de creatieve gevoeligheden van NTT COMWARE weer. Er is voldoende schrijfruimte en de lijnen houden rekening met de functionaliteit, waardoor het perfect is als planningskalender die u zou willen gebruiken voor het inrichten van uw persoonlijke ruimte.