Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kristallen Lichtsculptuur

Grain and Fire Portal

Kristallen Lichtsculptuur Deze organische lichtsculptuur bestaat uit hout en kwartskristal en maakt gebruik van duurzaam geproduceerd hout uit een reservevoorraad van verouderd teakhout. Decennialang verweerd door zon, wind en regen, wordt het hout met de hand gevormd, geschuurd, gebrand en afgewerkt tot een vat voor LED-verlichting en het gebruik van kwartskristallen als natuurlijke diffuser. In elke sculptuur zijn 100% natuurlijke, ongewijzigde kwartskristallen gebruikt en deze zijn ongeveer 280 miljoen jaar oud. Er wordt een verscheidenheid aan houtafwerkingstechnieken gebruikt, waaronder de Shou Sugi Ban-methode om vuur te gebruiken voor conservering en contrasterende kleuren.

Mobiele Applicatie

DeafUP

Mobiele Applicatie DeafUP wijst op het belang van opleiding en professionele ervaring voor de dovengemeenschap in Oost-Europa. Ze creƫren een omgeving waar horende professionals en dove studenten elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenwerken. Samenwerken zal een natuurlijke manier zijn om dove mensen in staat te stellen en te motiveren om actiever te worden, hun talenten te vergroten, nieuwe vaardigheden te leren en een verschil te maken.

Website

Tailor Made Fragrance

Website Tailor Made Fragrance is ontstaan uit de ervaring van een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van primaire verpakkingen voor de sectoren geur, huidverzorging, kleurcosmetica en huisgeuren. De rol van Webgriffe was om de bedrijfsstrategie van de klant te ondersteunen door een oplossing te ontwerpen die merkbewustzijn bevorderde en de lancering van de nieuwe bedrijfseenheid die erop was gericht gebruikers hun unieke en volledig op maat gemaakte parfum te laten creƫren, de eerste stap van een breed proces van industriƫle groei en segmentatie van het B2B-aanbod.

Bieretiket

Carnetel

Bieretiket Een bieretiketontwerp in Art Nouveau-stijl. Het bieretiket bevat ook veel details over het brouwproces. Het ontwerp past ook op twee verschillende flessen. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het ontwerp af te drukken op 100 procent display en 70 procent grootte. Het label is verbonden met een database, die ervoor zorgt dat elke fles een uniek vulnummer krijgt.

Merkidentiteit

BlackDrop

Merkidentiteit Dit is een persoonlijk merkstrategie en identiteitsproject. BlackDrop is een winkelketen en een merk dat koffie verkoopt en distribueert. BlackDrop is een persoonlijk project dat oorspronkelijk is ontwikkeld om de toon en creatieve richting te zetten voor persoonlijke freelancers. Deze merkidentiteit is gecreƫerd met als doel Aleks te positioneren als een vertrouwde merkadviseur in de startup-community. BlackDrop staat voor een gelikt, eigentijds, transparant startup-merk dat ernaar streeft een tijdloos, herkenbaar, toonaangevend merk te worden.

Fotografische Series

U15

Fotografische Series Het kunstenaarsproject maakt gebruik van de kenmerken van het U15-gebouw om een associatie te creƫren met natuurlijke elementen die aanwezig zijn in de collectieve verbeelding. Door gebruik te maken van de bouwstructuur en delen ervan, zoals de kleuren en vormen, proberen ze meer specifieke locaties op te roepen, zoals het Chinese Stenen Woud, de American Devil Tower, als generieke natuurlijke iconen zoals watervallen, rivieren en rotsachtige hellingen. Om in elke foto een andere interpretatie te geven, verkennen de kunstenaars het gebouw vanuit een minimalistische benadering, met verschillende invalshoeken en perspectieven.