Design tijdschrift
Design tijdschrift
Website

Upstox

Website Upstox, voorheen de dochteronderneming van RKSV, is een online handelsplatform. Onderscheidende producten die zijn ontworpen voor pro-traders en leek, is een van de sterkste USP's van Upstox, samen met zijn leerplatform voor vrijhandel. De hele strategie en het merk werd geconceptualiseerd tijdens de ontwerpfase in de studio van Lollypop. Diepgaande concurrenten, gebruikers en marktonderzoek hielpen bij het bieden van oplossingen die een discrete identiteit voor de website creëerden. Ontwerpen zijn interactief en intuïtief gemaakt met behulp van aangepaste illustraties, animaties en pictogrammen die helpen de eentonigheid van gegevensgestuurde websites te doorbreken.

Webapplicatie

Batchly

Webapplicatie Batchly SaaS-gebaseerd platform stelt Amazon Web Services (AWS) -klanten in staat hun kosten te verlagen. Het ontwerp van de webapp in het product is uniek en aantrekkelijk, omdat het de gebruiker in staat stelt om verschillende functies vanaf één punt uit te voeren zonder de pagina te verlaten en ook overweegt om alle gegevens die belangrijk zijn voor de beheerders in vogelvlucht te bekijken. De focus is ook gelegd bij de presentatie van het product via de website en is ontworpen om de USP in de eerste 5 seconden zelf te communiceren. De kleuren die hierin worden gebruikt, zijn levendig en pictogrammen en illustraties helpen de website interactief te maken.

Prijsuitreiking

Awards show

Prijsuitreiking Dit feestelijke podium was ontworpen met een unieke uitstraling en vereiste de flexibiliteit van het presenteren van een muziekshow en verschillende prijsuitreikingen. De decorstukken werden intern verlicht om bij te dragen aan deze flexibiliteit en bevatten vliegende elementen als onderdeel van de set die tijdens de show werden gevlogen. Dit was een presentatie en jaarlijkse prijsuitreiking voor een non-profitorganisatie.

Fles

North Sea Spirits

Fles Het ontwerp van de fles North Sea Spirits is geïnspireerd op de unieke aard van Sylt en bevat de puurheid en helderheid van die omgeving. In tegenstelling tot andere flessen zijn North Sea Spirts volledig bedekt met een eenkleurige oppervlaktecoating. Het logo bevat de Stranddistel, een bloem die alleen in Kampen / Sylt bestaat. Elk van de 6 smaken wordt bepaald door één specifieke kleur, terwijl de inhoud van de 4 mixdranken identiek is aan de kleur van de fles. De coating van het oppervlak zorgt voor een zacht en warm handgevoel en het gewicht draagt bij aan de waardebeleving.

Vinylplaat

Tropical Lighthouse

Vinylplaat Last 9 is een muziekblog zonder genrebeperkingen; het kenmerk is een druppelvormige hoes en verbinding tussen visuele component en muziek. Last 9 produceert muziekcompilaties, elk met een hoofdmuziekthema dat wordt weerspiegeld in een visueel concept. Tropical Lighthouse is de 15e compilatie van een serie. Het project is geïnspireerd door klanken van tropisch woud en de belangrijkste inspiratiebron is muziek van de kunstenaar en muzikant Mtendere Mandowa. Binnen dit project werden hoesjes, promovideo en vinylschijfverpakkingen ontworpen.

Kookspray

Urban Cuisine

Kookspray De straatkeuken is de plek van smaken, stoffen, zuchten en geheimen. Maar ook van verrassingen, concepten, kleuren en herinneringen. Het is een creatiesite. Kwaliteitsinhoud is niet langer het uitgangspunt om aantrekkingskracht te genereren, nu is de sleutel het toevoegen van emotionele ervaring. Met deze verpakking wordt de chef een "graffitikunstenaar" en wordt de klant een kunsttoeschouwer. Een nieuwe originele en creatieve emotionele ervaring: Urban Cuisine. Een recept heeft geen ziel, het is de kok die het recept een ziel moet geven.