Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bewustzijns- En Advertentiecampagne

O3JECT

Bewustzijns- En Advertentiecampagne Aangezien privéruimte in de toekomst een waardevolle hulpbron zal worden, is de toenemende behoefte om deze ruimte te definiëren en in te richten in het huidige tijdperk van belang. O3JECT streeft naar het vervaardigen en adverteren van tikbestendige ruimte als een esthetisch aantrekkelijke herinnering aan een onbekende toekomst. Een handgemaakte, gesloten en geleidende kubus, gebouwd volgens het principe van de Faraday Cage, belichaamt de iconische materialisatie van een schijnbaar utopische kamer die wordt geadverteerd door middel van een uitgebreid campagneontwerp.

Typografieproject

Reflexio

Typografieproject Experimenteel typografisch project dat de reflectie op een spiegel combineert met papieren letters die door een van zijn assen zijn gesneden. Het resulteert in modulaire composities die eens gefotografeerd 3D-beelden suggereren. Het project gebruikt magie en visuele contradictie om van digitale taal naar analoge wereld over te gaan. De constructie van letters op een spiegel creëert nieuwe realiteiten met reflectie, die noch waarheid noch onwaarheid zijn.

Huisstijl

Yanolja

Huisstijl Yanolja is het nr. 1 reisinformatieplatform in Seoul, wat 'Hé, laten we spelen' betekent in het Koreaans. Het logo is ontworpen met het san-serif-lettertype om een eenvoudige, praktische indruk te geven. Door kleine letters te gebruiken, kan het een speels en ritmisch beeld geven in vergelijking met het gebruik van vetgedrukte hoofdletters. De ruimte tussen elke letter is prachtig herzien om optische illusie te voorkomen en de leesbaarheid is verbeterd, zelfs bij een klein logo. We hebben zorgvuldig levendige en felle neonkleuren gekozen en complementaire combinaties gebruikt om buitengewoon leuke en knallende afbeeldingen te leveren.

Boek Van De Landbouw

Archives

Boek Van De Landbouw Het boek is gecategoriseerd op landbouw, levensonderhoud van mensen, landbouw en neventak, landbouwfinanciering en landbouwbeleid. Door middel van gecategoriseerde vormgeving speelt het boek meer in op de esthetische vraag van mensen. Om dichter bij het dossier te zijn, werd een volledig ingesloten boekomslag ontworpen. Lezers kunnen het boek pas openen nadat ze het hebben gescheurd. Door deze betrokkenheid kunnen de lezers het proces van het openen van een dossier ervaren. Bovendien zijn enkele oude en mooie landbouwsymbolen zoals de Suzhou-code en wat typografie en afbeeldingen in bepaalde leeftijden gebruikt. Ze waren recombinatie en vermeld in de boekomslag.

Branding

Co-Creation! Camp

Branding Dit is het logo-ontwerp en de huisstijl voor het evenement "Co-Creation! Camp", waarin mensen praten over lokale revitalisering voor de toekomst. Japan wordt geconfronteerd met ongekende sociale problemen, zoals een laag geboortecijfer, vergrijzing van de bevolking of ontvolking van de regio. "Co-Creation! Camp" is opgericht om hun informatie uit te wisselen en elkaar te helpen voorbij de verschillende problemen voor de mensen die betrokken zijn bij de toeristische sector. Verschillende kleuren worden de wil van elke persoon gesymboliseerd en het leidde tot veel ideeën en produceerde meer dan 100 projecten.

Snoepverpakking

5 Principles

Snoepverpakking The 5 Principles is een serie grappige en ongebruikelijke snoepverpakkingen met een twist. Het komt voort uit de moderne popcultuur zelf, voornamelijk de internetpopcultuur en internetmemes. Elk pakketontwerp bevat een eenvoudig herkenbaar personage waar mensen zich mee kunnen identificeren (de Muscle Man, de Cat, de Lovers enzovoort), en een reeks van 5 korte inspirerende of grappige citaten over hem (vandaar de naam - 5 principes). Veel citaten bevatten ook enkele pop-culturele verwijzingen. Het is eenvoudig in productie maar toch visueel unieke verpakking en het is gemakkelijk uit te breiden als serie