Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurantbar Op Het Dak

The Atticum

Restaurantbar Op Het Dak De charme van een restaurant in een industriële omgeving moet worden weerspiegeld in de architectuur en inrichting. De speciaal voor dit project ontwikkelde zwart-grijze kalkpleister is daar een van de bewijzen van. De unieke, ruwe structuur loopt door alle kamers. Bij de gedetailleerde uitvoering is bewust gebruik gemaakt van materialen als ruw staal, waarvan lasnaden en slijpsporen zichtbaar bleven. Deze indruk wordt ondersteund door de keuze voor muntin-vensters. Deze koude elementen worden gecontrasteerd door warm eikenhout, met de hand geschaafd visgraatparket en een volledig beplante muur.

Armatuur

vanory Estelle

Armatuur Estelle combineert klassiek design in de vorm van een cilindrische, handgemaakte glazen behuizing met innovatieve lichttechnologie die driedimensionale lichteffecten op de textiele lampenkap produceert. Bewust ontworpen om lichtstemmingen om te zetten in een emotionele ervaring, biedt Estelle een oneindige verscheidenheid aan statische en dynamische sferen die allerlei kleuren en overgangen produceren, bestuurd via een aanraakpaneel op de armatuur of een smartphone-app.

Verplaatsbaar Paviljoen

Three cubes in the forest

Verplaatsbaar Paviljoen Drie kubussen zijn het apparaat met de verschillende eigenschappen en functies (speeltoestellen voor kinderen, openbare meubels, kunstvoorwerpen, meditatieruimtes, priëlen, kleine rustruimtes, wachtkamers, stoelen met daken), en kunnen mensen frisse ruimtelijke ervaringen brengen. Drie kubussen kunnen door de grootte en de vorm gemakkelijk met een vrachtwagen vervoerd worden. Qua afmeting, de installatie (de hellingshoek), zitvlakken, ramen etc. is elke kubus karakteristiek vormgegeven. Drie kubussen verwijzen naar traditionele Japanse minimumruimtes zoals theeceremonieruimtes, met variabiliteit en mobiliteit.

Multifunctioneel Complex

Crab Houses

Multifunctioneel Complex Op de uitgestrekte vlakte van de Silezische Laaglanden staat één magische berg alleen, bedekt met mist van mysterie, die hoog boven het pittoreske stadje Sobotka uittorent. Daar, te midden van natuurlijke landschappen en een legendarische locatie, staat het Crab Houses-complex: een onderzoekscentrum gepland. Als onderdeel van het revitaliseringsproject van de stad moet het creativiteit en innovativiteit ontketenen. De plaats brengt wetenschappers, kunstenaars en de lokale gemeenschap samen. De vorm van de paviljoens is geïnspireerd op krabben die de kabbelende zee van gras binnenkomen. Ze worden 's nachts verlicht en lijken op vuurvliegjes die boven de stad zweven.

Tafel

la SINFONIA de los ARBOLES

Tafel De tafel la SINFONIA de los ARBOLES is een zoektocht naar poëzie in design... Een bos gezien vanaf de grond is als kolommen die vervagen in de lucht. We kunnen ze niet van bovenaf zien; het bos lijkt in vogelvlucht op een glad tapijt. Verticaliteit wordt horizontaliteit en blijft toch verenigd in zijn dualiteit. Evenzo doet de tafel la SINFONIA de los ARBOLES denken aan de takken van de bomen die een stabiele basis vormen voor een subtiel aanrechtblad dat de zwaartekracht uitdaagt. Slechts hier en daar flikkeren de zonnestralen door de takken van de bomen.

Apotheek

Izhiman Premier

Apotheek Het nieuwe Izhiman Premier-winkelontwerp is geëvolueerd rond het creëren van een trendy en moderne ervaring. De ontwerper gebruikte een andere mix van materialen en details om elke hoek van de getoonde items te bedienen. Elk displaygebied werd afzonderlijk behandeld door de materiaaleigenschappen en de tentoongestelde goederen te bestuderen. Een combinatie van materialen creëren tussen Calcutta-marmer, walnoothout, eikenhout en glas of acryl. Als gevolg hiervan was de ervaring gebaseerd op elke functie en klantvoorkeuren met een modern en elegant ontwerp dat compatibel was met de weergegeven items.