Design tijdschrift
Design tijdschrift
Structurele Ring

Spatial

Structurele Ring Het ontwerp is voorzien van een metalen frameconstructie waarin de druzy zo wordt vastgehouden dat zowel de steen als de metalen frameconstructie de nadruk krijgt. De structuur is vrij open en zorgt ervoor dat de steen de ster van het ontwerp is. De onregelmatige vorm van de druzy en de metalen ballen die de structuur bij elkaar houden, geven het ontwerp een beetje zachtheid. Het is gewaagd, edgy en draagbaar.

Reclame

Insect Sculptures

Reclame Elk stuk is met de hand gemaakt om sculpturen van insecten te maken, geïnspireerd door hun omgeving en het voedsel dat ze eten. Het kunstwerk werd gebruikt als een oproep tot actie via de Doom-website om specifieke huishoudelijke plagen te identificeren. De elementen die voor deze sculpturen werden gebruikt, waren afkomstig van vuilnisbelten, vuilstortplaatsen, rivierbeddingen en supermarkten. Nadat elk insect was verzameld, werden ze gefotografeerd en geretoucheerd in photoshop.

Ijs

Sister's

Ijs Deze verpakking is ontworpen voor de Sisters Ice Cream Company. Het ontwerpteam heeft geprobeerd om drie dames, die doen denken aan de fabrikanten van dit product, te gebruiken in de vorm van vrolijke kleuren die voortkomen uit de smaak van elk ijs. In elke smaak van het ontwerp wordt de vorm van het ijs gebruikt als het haar van het personage, wat een interessant en nieuw beeld geeft van de verpakking van ijs. Dit ontwerp, in zijn nieuwe vorm, heeft veel aandacht getrokken bij zijn concurrenten en heeft hoge verkopen behaald. Het ontwerp probeert originele en creatieve verpakkingen te creëren.

Fles

Herbal Drink

Fles De basis voor hun concept is een emotioneel element. Het ontwikkelde naamgevings- en ontwerpconcept zijn gericht op de gevoelens en emoties van de klant, ze dienen om de persoon vlak naast de benodigde plank te stoppen en deze te laten kiezen uit de veelheid aan andere merken. Hun verpakking drukt de effecten uit van plantenextracten, de kleurrijke patronen die rechtstreeks zijn gedrukt op een witte porseleinen fles die lijkt op de vorm van bloemen. Het benadrukt visueel het imago van een natuurlijk product.

Wijnblik

Essenzza

Wijnblik Het ontwerp van de wijn, het is het land van herkomst en de stad heeft veel aandacht gekregen. Zoek in miniatuur- en traditionele schilderijen. De waardevolle motieven ontdekten dat om het doel te bereiken, dit betekent dat het traditionele ontwerp van luxe wijnflessen zeer effectief was. Motief dat werd gebruikt in het ontwerp, arabesken.Deze motieven zijn ontleend aan Iraanse gelakte schilderkunst. Het ontwerp probeert originele en creatieve ontwerpen te maken en streeft ernaar om ontwerp te maken met een intrinsieke betekenis en om een belangrijke boodschap uit te dragen.

Sapverpakking

Pure

Sapverpakking De basis voor het concept van Pure Juice is een emotioneel element. Het ontwikkelde naamgevings- en ontwerpconcept zijn gericht op de gevoelens en emoties van de klant, ze dienen om de persoon vlak naast de benodigde plank te stoppen en deze te laten kiezen uit de veelheid aan andere merken. De verpakking drukt de effecten uit van fruitextracten, de kleurrijke patronen direct gedrukt op een glazen fles die lijkt in de vorm van fruit. Het benadrukt visueel het imago van natuurlijke producten.