Design tijdschrift
Design tijdschrift
Behuizing Met Meerdere Units

Best in Black

Behuizing Met Meerdere Units Best in Black is een project dat tot doel heeft een nieuw soort woongebouw te creëren. Het interieurontwerp van de appartementen vertegenwoordigt industrieel ontwerp dat voldoet aan Mexicaanse architectuur, de geselecteerde materialen zijn bedoeld om een gevoel van verwondering in openbare ruimtes en een warme uitstraling voor appartementen te projecteren, dit in tegenstelling tot een strakke, sobere gevel. De vier gevels zijn duidelijk geïnspireerd op een willekeurige plaatsing van de Tetris-spelvormen die de muren en ramen van het gebouw vormen, waardoor een verlichte atmosfeer ontstaat die comfort voor de gebruiker genereert.

Luxe Hybride Piano

Exxeo

Luxe Hybride Piano EXXEO is een elegante hybride piano voor moderne ruimtes. Zijn unieke vorm belichaamt de driedimensionale versmelting van geluidsgolven. Klanten kunnen hun piano volledig personaliseren om in harmonie te zijn met de omgeving als decoratief kunstwerk. Deze high-tech piano is gemaakt van exotische materialen zoals koolstofvezel, premium autoleer en luchtvaartkwaliteit aluminium. Geavanceerd soundboard-luidsprekersysteem; bootst het brede dynamische bereik van de Grand piano's na door het 200 watt geluidssysteem met 9 luidsprekers. Dankzij de speciale ingebouwde batterij kan de piano tot 20 uur presteren na één keer opladen.

Koop Huis

Zhonghe Kechuang

Koop Huis Dit project streeft de diepte en nauwkeurigheid van materiaal, technologie en ruimte na en benadrukt de integriteit van functie, structuur en vorm. Door de combinatie van lichteffect en nieuwe materialen om de beste esthetische elementen te vormen, om het doel van hypermodern design te bereiken, om mensen een onbeperkt gevoel van technologische mijmering te geven.

Woonhuis

Casa Lupita

Woonhuis Casa Lupita is een eerbetoon aan de klassieke koloniale architectuur van Merida, Mexico en zijn historische wijken. Dit project omvatte de restauratie van de casona, die wordt beschouwd als een erfgoedsite, evenals architectuur, interieur, meubels en landschapsontwerp. Het conceptuele uitgangspunt van het project is het naast elkaar plaatsen van koloniale en hedendaagse architectuur.

Cifi Donut Kleuterschool

CIFI Donut

Cifi Donut Kleuterschool CIFI Donut Kindergarten is verbonden met een woongemeenschap. Om een plaats voor voorschoolse educatie te creëren die uitvoerbaarheid en schoonheid integreert, probeert het de verkoopruimte te combineren met de onderwijsruimte. Door de ringstructuur die de driedimensionale ruimtes met elkaar verbindt, zijn het gebouw en het landschap harmonieus geïntegreerd en vormen ze een activiteitenplek vol plezier en educatieve betekenis.

Sterke Drank

GuJingGong

Sterke Drank De culturele verhalen die door de mensen zijn overgeleverd, worden op de verpakking gepresenteerd en de patronen van drakendrinken worden zorgvuldig getekend. De draak wordt gerespecteerd in China en symboliseert voorspoed. In de illustratie komt de Draak naar buiten om te drinken. Omdat het wordt aangetrokken door wijn, zweeft het rond de wijnfles en voegt het traditionele elementen toe zoals Xiangyun, paleis, berg en rivier, wat de legende van Gujing eerbetoon bevestigt. Na het openen van de doos, zal er een laag kaartpapier met illustraties zijn om de doos na opening het algehele weergave-effect te geven.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.