Design tijdschrift
Design tijdschrift
Internationale School

Gearing

Internationale School De conceptuele cirkelvorm van de International School of Debrecen symboliseert bescherming, eenheid en gemeenschap. De verschillende functies verschijnen als verbonden tandwielen, paviljoens aan een koord die op een boog is gerangschikt. Door de fragmentatie van de ruimte ontstaat er een verscheidenheid aan gemeenschappelijke ruimtes tussen de klaslokalen. De nieuwe ruimte-ervaring en de constante aanwezigheid van de natuur helpen studenten creatief te denken en hun ideeën te manifesteren. De paden die naar de educatieve tuinen en het bos leiden, maken het cirkelconcept compleet en creëren een spannende overgang tussen de gebouwde en natuurlijke omgeving.

Privéwoning

House L019

Privéwoning In het hele huis is gebruik gemaakt van een eenvoudig maar uitgekiend materiaal- en kleurconcept. Witte muren, houten eiken vloeren en lokale kalksteen voor badkamers en schoorstenen. De nauwkeurig vervaardigde details zorgen voor een sfeer van gevoelige luxe. Precies samengestelde doorkijkjes bepalen de vrij zwevende L-vormige leefruimte.

Lantaarninstallatie

Linear Flora

Lantaarninstallatie Linear Flora is geïnspireerd op het nummer "drie" van de bougainville, de bloem van Pingtung County. Afgezien van de drie bougainvillea-bloemblaadjes die van onderaf op het kunstwerk te zien waren, konden variaties en de veelvouden van drie in verschillende aspecten worden gezien. Om het 30-jarig jubileum van het Taiwan Lantern Festival te vieren, werd lichtontwerpkunstenaar Ray Teng Pai uitgenodigd door de afdeling Culturele Zaken van Pingtung County om een onconventionele lantaarn te maken, de unieke combinatie van vorm en technologie, die een boodschap overbrengt om het erfgoed van het festival te transformeren. en het verbinden met de toekomst.

Omgevingslicht

25 Nano

Omgevingslicht 25 Nano is een artistiek lichtinstrument dat kortstondig en permanent, geboorte en dood vertegenwoordigt. In samenwerking met Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, wiens visie het bouwen van een systematische glasrecyclingskringloop voor een duurzame toekomst is, koos 25 Nano de relatief kwetsbare bubbel als een medium in tegenstelling tot massief glas om het idee te belichamen. In het instrument glinstert het licht door de levenscycli van de bubbel, waarbij regenboogachtige kleuren en schaduwen op de omgeving worden geprojecteerd, waardoor een dromerige sfeer rondom de gebruiker ontstaat.

Taaklamp

Linear

Taaklamp De buisbuigtechniek van Linear Light wordt veel gebruikt voor het produceren van auto-onderdelen. De vloeiende hoeklijn wordt gerealiseerd door precisiecontrole van de Taiwanese fabrikant, dus hebben ze het minimale materiaal om de lineaire lichtgewicht lichtgewicht, sterk en draagbaar te construeren; ideaal om elk modern interieur te verlichten. Het past flikkervrije touch-dimming-LED-chips toe, met geheugenfunctie die wordt ingeschakeld op het eerder ingestelde volume. Linear Task is ontworpen om gemakkelijk door de gebruiker te worden gemonteerd, is gemaakt van niet-giftig materiaal en wordt geleverd met een platte verpakking; doet zijn best om de impact op het milieu te verminderen.

Werkruimte

Dava

Werkruimte Dava is ontwikkeld voor open ruimte kantoren, scholen en universiteiten waar rustige en geconcentreerde werkfasen belangrijk zijn. De modules verminderen akoestische en visuele storingen. Door de driehoekige vorm zijn de meubels ruimtebesparend en bieden ze verschillende indelingsmogelijkheden. De materialen van Dava zijn WPC en wolvilt, die beide biologisch afbreekbaar zijn. Een plug-in systeem bevestigt de twee wanden aan het tafelblad en onderstreept de eenvoud in productie en hantering.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.