Design tijdschrift
Design tijdschrift
Podcast

News app

Podcast News is een interviewtoepassing voor audio-informatie. Het is geĂŻnspireerd op het platte ontwerp van de iOS-appel met illustraties om de informatieblokken te illustreren. Visueel heeft de achtergrond een elektrisch blauwe kleur als missie om de blokken te laten opvallen. Er zijn maar weinig grafische elementen, het doel, om de applicatie gebruiksvriendelijk te maken zonder de gebruiker af te leiden of te verliezen.

Toegangscontrole Voor 3D-Gezichtsherkenning

Ezalor

Toegangscontrole Voor 3D-Gezichtsherkenning Maak kennis met het meervoudige sensor- en cameratoegangscontrolesysteem, Ezalor. Algoritmen en lokaal computergebruik zijn ontworpen met het oog op privacy. De anti-spoofing-technologie op financieel niveau voorkomt de nepmaskers. Zachte reflecterende verlichting zorgt voor comfort. Gebruikers hebben in een oogwenk gemakkelijk toegang tot de plek waar ze van houden. De authenticatie zonder aanraking zorgt voor hygiëne.

Chinees Restaurant

Ben Ran

Chinees Restaurant Ben Ran is een artistiek harmonieus Chinees restaurant, dat is gevestigd in een luxe hotel, Vangohh Eminent, Maleisië. De ontwerper past de introverte en beknoptheid van oosterse stijltechnieken toe om een echte smaak, cultuur en ziel van het restaurant te creëren. Het is een symbool van mentale helderheid, verlaat de welvarende en bereik de natuurlijke en eenvoudige terugkeer naar de oorspronkelijke geest. Het interieur is natuurlijk en ongekunsteld. Door gebruik te maken van het oeroude concept ook synchroniciteit met de restaurantnaam Ben Ran, wat origineel en natuur betekent. Het restaurant ongeveer 4088 vierkante meter.

Verpakking Voor Koreaanse Gezondheidsvoeding

Darin

Verpakking Voor Koreaanse Gezondheidsvoeding De Darin is ontworpen om moderne mensen te bevrijden van onwil voor Korea's traditionele gezondheidsvoedingsproducten in de vermoeidheidsmaatschappij, met eenvoudige, grafische duidelijkheid bij het bezorgen van pakketten aan de gevoeligheden van moderne mensen, in tegenstelling tot de niet-ontworpen afbeeldingen die zijn gebruikt door traditionele Koreaanse reformwinkels. . Alle ontwerpen zijn gemaakt van motieven van bloedcirculatie en visualiseren het doel om vitaliteit en gezondheid te bieden aan de vermoeide jaren '20 en '30.

Damesmode Collectie

Utopia

Damesmode Collectie In deze collectie liet Yina Hwang zich vooral inspireren door vormen die symmetrisch en asymmetrisch zijn met een vleugje underground muziekcultuur. Ze stelde deze collectie samen op basis van haar cruciale moment van zelfomhelzing om een collectie functionele maar abstracte kledingstukken en accessoires te creëren die het verhaal van haar ervaring belichamen. Elke print en stof in het project is origineel en ze gebruikte voornamelijk PU-leer, satijn, Power Mash en Spandex voor de basis van de stoffen.

Meubelcollectie

Phan

Meubelcollectie Phan Collection is geĂŻnspireerd op de Phan-container, een Thaise containercultuur. De ontwerper gebruikt de structuur van Phan-containers om de structuur van meubels te maken die het sterk maakt. Ontwerp de vorm en details die het modern en eenvoudig maken. De ontwerper gebruikte lasergesneden technologie en een vouwmachine in combinatie met CNC-hout om een complex en uniek detail te maken dat anders is dan andere. Het oppervlak is afgewerkt met een poedercoating systeem waardoor de structuur lang, sterk maar licht blijft.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.