Design tijdschrift
Design tijdschrift
Flagship Store

Zhuyeqing Green Tea

Flagship Store Thee drinken vereist zowel een gunstige omgeving als een goed humeur. De ontwerper presenteert het motief van wolk en berg op de manier van schilderen met inkt uit de vrije hand, en strooit een paar prachtige Chinese landschapsschilderijen in de besloten beperkte ruimte. Door middel van op maat gemaakte functiedragers heeft de ontwerper een zintuiglijke ervaring voor de consument gecreëerd, die een enorme sensuele impact heeft.

Hotel

Park Zoo

Hotel Dit is zonder twijfel een hotel gebaseerd op het dierenthema. Ontwerpers hebben echter niet simpelweg een reeks schattige en sierlijke diervormige installaties gemaakt om veel aandacht te trekken in de intens competitieve markt. Door de ruimte te doordrenken met de diepe liefde voor dieren, hebben ontwerpers het hotel omgetoverd tot een kunsttentoonstelling, waar klanten de echte situatie van de bedreigde dieren op dit moment kunnen observeren en voelen.

Drijvende Spa

Hungarosauna

Drijvende Spa Een belangrijk aspect van de investering is planning, duurzaamheid en uitbreidbaarheid. Aanpassen aan onverwachte economische situaties. Dit geldt ook voor landschapsarchitectuur en architectonische elementen. De stoomkamer met geneeskrachtig water, het drinkbare spa-water en het zwembad dat op het oppervlak van het meer zwemt, zorgen voor een nieuwe kwaliteit sauna, die alleen hier in Hungarosauna kan zijn. Het gebouw heeft een kruislings gelamineerde overbruggingsbalk met een houten pilaarframe. Op een homogene manier is een houtachtig beeld van binnen en van buiten bedekt met houten oppervlakken als een boomstam.

Familiepark

Hangzhou Neobio

Familiepark Gebaseerd op de oorspronkelijke lay-out van het winkelcentrum, was Hangzhou Neobio Family Park opgedeeld in vier belangrijke functionele gebieden, elk met meerdere accessoireruimtes. Bij een dergelijke indeling werd rekening gehouden met leeftijdsgroepen, interesses en gedragingen van kinderen, terwijl tegelijkertijd functies voor amusement, onderwijs en rust tijdens ouder-kindactiviteiten werden gecombineerd. De redelijke circulatie in de ruimte maakt het tot een uitgebreid familiepark dat entertainment- en educatieve activiteiten integreert.

Zwemclub

Loong

Zwemclub De combinatie van servicegericht ondernemen met nieuwe bedrijfsvormen is een trend. De ontwerper integreert experimenteel de nevenfuncties van het project met de hoofdactiviteit, optimaliseert de hoofdfuncties van ouder-kind sporttraining opnieuw en bouwt het project om tot een uitgebreide ruimte voor zwem- en sporteducatie, waarbij entertainment en vrije tijd worden geïntegreerd.

Wijnetiket

Guapos

Wijnetiket Het ontwerp beoogt de fusie tussen modern design en Noordse tendensen in de kunst, waarbij het land van herkomst van de wijn wordt afgebeeld. Elke snede vertegenwoordigt de hoogte waarop elke wijngaard groeit en een respectieve kleur voor de druivensoort. Wanneer alle flessen in lijn zijn uitgelijnd, vormt het de vormen van de landschappen van het noorden van Portugal, de regio die deze wijn voortbrengt.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.