Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagbare Bluetooth-Luidspreker

Black Box

Draagbare Bluetooth-Luidspreker Dit is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het is licht en klein en heeft een emotionele vorm. Ik heb de Black Box-luidsprekervorm ontworpen door de vorm van de golven te vereenvoudigen. Om naar het stereogeluid te luisteren, heeft het twee luidsprekers, links en rechts. Ook deze twee luidsprekers maken elk deel uit van de golfvorm. Een daarvan is een positieve golfvorm en een negatieve golfvorm. voor gebruik kan dit apparaat via Bluetooth verbinding maken met andere elektronische apparaten, zoals mobiel en computer, en het geluid afspelen. Het heeft ook het delen van de batterij. Door twee luidsprekers samen te stellen, verschijnt er een zwarte doos op de tafel wanneer deze niet in gebruik is.

Verkoopcentrum

Ad Jinli

Verkoopcentrum Dit project heeft de oude gebouwen in het stedelijk perceel gerenoveerd en geeft de nieuwe functionele missie aan de gebouwen om aan de nieuwe functionele eisen te voldoen. Ontwerpers proberen mensen ertoe te brengen de moderne stijl in de stad met vier niveaus te accepteren, van de transformatie van de gevel van het gebouw tot het ontwerp van interieurdecoratie om de integriteit van de uitvoering van het project te waarborgen.

Draagbare Luidspreker

Seda

Draagbare Luidspreker Seda is een functioneel apparaat op basis van intelligentietechnologie. De pennenhouder in het midden is een ruimte-organizer. Ook maken digitale functies zoals de USB-poort en Bluetooth-verbinding het als een draagbare speler en luidspreker met een thuisgebruiksaanpassing. Een lichtbalk die in het externe lichaam is ingebed, werkt als bureaulamp. Ook maakt de aantrekkelijke uitstraling van luxe het zo aantrekkelijk dat huisraad kan worden gebruikt in het interieurontwerp. Ook het beter benutten van de ruimte is een van de essentiële kenmerken van Seda.

Kantoor

Phuket VIP Mercury

Kantoor Gebaseerd op het thema openheid en diepgaande merkverkenning, verkende het ontwerp en creëerde een visuele integratie van visuele uitbreidbaarheid en merkverhaal met de planeet als het belangrijkste creatieve element. Het plan loste de volgende drie problemen op met nieuwe visuele denkwijzen: de balans tussen openheid van de ruimte en functies; Indeling en combinatie van functionele ruimtes in de ruimte; De regelmaat en verandering van de ruimtelijke basisstijl.

Website

Travel

Website Het ontwerp gebruikte een minimalistische stijl, om de gebruikerservaring niet te overladen met onnodige informatie. Het is ook erg moeilijk om een minimalistische stijl te gebruiken in de reisindustrie, aangezien de gebruiker parallel met een eenvoudig en duidelijk ontwerp volledige informatie over zijn reis moet krijgen en dit is niet gemakkelijk te combineren.

Koffiekop En Schotel

WithDelight

Koffiekop En Schotel Het serveren van hapklare zoete lekkernijen naast de koffie maakt deel uit van veel verschillende culturen, aangezien het gebruikelijk is om een kopje koffie met Turks fruit te serveren in Turkije, biscotti in Italië, churros in Spanje en dadels in Arabië. Op conventionele schotels glijden deze lekkernijen echter naar de hete koffiekop en blijven ze plakken of worden ze nat van de gemorste koffie. Om dit te voorkomen, heeft deze koffiekop een schotel met speciale sleuven die de koffiesnoepjes op hun plaats houden. Aangezien koffie een van de typische warme dranken is, is het verbeteren van de kwaliteit van de koffiedrinkervaring belangrijk in het dagelijks leven.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.