Design tijdschrift
Design tijdschrift
Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks De "Have Fun Duck" geschenkdoos is een bijzondere geschenkdoos voor jongeren. Geïnspireerd door speelgoed, games en films in pixelstijl, toont het ontwerp een ‘voedselstad’ voor jongeren met interessante en gedetailleerde illustraties. Het IP-imago wordt geïntegreerd in de straten van de stad en jongeren houden van sport, muziek, hiphop en andere entertainmentactiviteiten. Beleef leuke sportgames terwijl je geniet van eten, geef uitdrukking aan een jonge, leuke en gelukkige levensstijl.

Voedselpakket

Kuniichi

Voedselpakket Het traditionele Japanse geconserveerde voedsel Tsukudani is niet zo bekend in de wereld. Een gestoofd gerecht op basis van sojasaus dat verschillende zeevruchten en landingrediënten combineert. Het nieuwe pakket bevat negen labels die zijn ontworpen om traditionele Japanse patronen te moderniseren en de kenmerken van ingrediënten tot uitdrukking te brengen. Het nieuwe merklogo is ontworpen met de verwachting om die traditie de komende 100 jaar voort te zetten.

Honing

Ecological Journey Gift Box

Honing Het ontwerp van de honinggeschenkdoos is geïnspireerd op de "ecologische reis" van Shennongjia met een overvloed aan wilde planten en een goede natuurlijke ecologische omgeving. Het beschermen van de lokale ecologische omgeving is het creatieve thema van het ontwerp. Het ontwerp maakt gebruik van traditionele Chinese papiergesneden kunst en schaduwpoppetjeskunst om de lokale natuurlijke ecologie en vijf zeldzame en bedreigde eersteklas beschermde dieren te tonen. Op het verpakkingsmateriaal wordt ruw gras en houtpapier gebruikt, wat staat voor het concept van natuur- en milieubescherming. De buitendoos kan worden gebruikt als een uitgelezen opbergdoos voor hergebruik.

Keukenkruk

Coupe

Keukenkruk Deze kruk is ontworpen om een neutrale zithouding te behouden. Door het dagelijkse gedrag van mensen te observeren, ontdekte het ontwerpteam dat mensen voor een kortere tijd op krukken moesten zitten, zoals in de keuken zitten voor een korte pauze, wat het team inspireerde om deze kruk specifiek te maken om aan dergelijk gedrag tegemoet te komen. Deze kruk is ontworpen met minimale onderdelen en structuren, waardoor de kruk betaalbaar en kostenefficiënt is voor zowel kopers als verkopers door rekening te houden met de productiviteit van de fabrikanten.

Infographic Met Geanimeerde Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Met Geanimeerde Gif Het All In One Experience Consumption-project is een Big Data-infographic met informatie over het doel, het type en het verbruik van bezoekers aan complexe winkelcentra. De hoofdinhoud bestaat uit drie representatieve Inzichten die zijn afgeleid van de analyse van de Big Data, en ze zijn van boven naar beneden gerangschikt volgens de volgorde van belangrijkheid. De afbeeldingen zijn gemaakt met isometrische technieken en zijn gegroepeerd in de representatieve kleur van elk onderwerp.

Filmposter

Mosaic Portrait

Filmposter De kunstfilm "Mosaic Portrait" werd uitgebracht als conceptposter. Het vertelt voornamelijk het verhaal van een meisje dat seksueel werd misbruikt. Wit heeft meestal de metafoor van de dood en het symbool van kuisheid. Deze poster kiest ervoor om de boodschap van de "dood" te verbergen achter de rustige en zachte toestand van een meisje, om de sterkere emotie achter stilte te benadrukken. Tegelijkertijd integreerde de ontwerper artistieke elementen en suggestieve symbolen in de foto, waardoor er uitgebreider nagedacht en onderzocht werd in filmwerken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.