Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sculptuur

Atgbeyond

Sculptuur Xi'an ligt aan de startplaats van de Grote Zijderoute. In het creatieve onderzoeksproces van kunst combineren ze de moderne aard van het hotelmerk Xi'an W, de bijzondere geschiedenis en cultuur van Xi'an en de prachtige kunstverhalen van de Tang-dynastie. Pop gecombineerd met graffitikunst wordt de artistieke expressie van W hotel, wat een grote impact heeft gehad.

Een Rebranding Van Een Haven

Hak Hi Kong

Een Rebranding Van Een Haven In het voorstel worden drie concepten gebruikt om het CI-systeem voor de vissershaven van Yong-An opnieuw op te bouwen. De eerste is een nieuw logo dat is gemaakt met specifiek visueel materiaal dat is geƫxtraheerd uit culturele kenmerken van de Hakka-gemeenschap. De volgende stap is een nieuw onderzoek naar de entertainmentervaring, en vervolgens twee mascottekarakters maken die deze vertegenwoordigen en ze laten verschijnen in nieuwe attracties om toeristen naar de haven te leiden. Last but not least, negen plekken binnen plannen, rondom met entertainmentactiviteiten en heerlijke keukens.

Tentoonstellingsontwerp

Tape Art

Tentoonstellingsontwerp In 2019 veroorzaakte een visueel feest van lijnen, kleurbrokjes en fluorescentie Taipei. Het was de Tape That Art Exhibition georganiseerd door FunDesign.tv en Tape That Collective. Een verscheidenheid aan projecten met ongebruikelijke ideeƫn en technieken werd gepresenteerd in 8 tapekunstinstallaties en er werden meer dan 40 tapeschilderijen tentoongesteld, samen met video's van het werk van de kunstenaars in het verleden. Ze voegden ook briljante geluiden en licht toe om van het evenement een meeslepend kunstmilieu te maken en de materialen die ze aanbrachten waren onder meer textieltapes, ducttapes, papieren tapes, verpakkingsverhalen, plastic tapes en folies.

Kapsalon

Vibrant

Kapsalon Door de essentie van het botanische beeld vast te leggen, werd de luchttuin gecreƫerd door het gangpad, verwelkomt de gasten onmiddellijk om onder te koesteren, zich opzij van de menigte en verwelkomt hen vanaf de ingang. Verderop in de ruimte kijkend, strekt de versmalde lay-out zich naar boven uit met gedetailleerde gouden details. Botanische metaforen worden nog steeds levendig uitgedrukt in de kamer en vervangen het drukke lawaai dat van de straten komt, en wordt hier een geheime tuin.

PrivƩwoning

City Point

PrivĆ©woning De ontwerper zocht inspiratie uit het stedelijk landschap. Het landschap van de hectische stedelijke ruimte werd daarbij 'doorgetrokken' naar de woonruimte, gekenmerkt door het thema Metropolitan. Donkere kleuren werden geaccentueerd door licht om prachtige visuele effecten en sfeer te creĆ«ren. Door mozaĆÆek, schilderijen en digitale prints met hoogbouw te adopteren, werd de indruk van een moderne stad in het interieur gebracht. De ontwerper heeft veel aandacht besteed aan de ruimtelijke ordening, met name gericht op functionaliteit. Het resultaat was een stijlvolle en luxe woning die ruim genoeg was voor 7 personen.

Installatiekunst

Inorganic Mineral

Installatiekunst GeĆÆnspireerd door diepe gevoelens voor de natuur en ervaring als architect, richt Lee Chi zich op het creĆ«ren van unieke botanische kunstinstallaties. Door na te denken over de aard van kunst en onderzoek te doen naar creatieve technieken, transformeert Lee levensgebeurtenissen in geformaliseerde kunstwerken. Het thema van deze serie werken is om de aard van materialen te onderzoeken en hoe materialen kunnen worden gereconstrueerd door het esthetische systeem en een nieuw perspectief. Lee gelooft ook dat de herdefiniĆ«ring en reconstructie van planten en andere kunstmatige materialen het natuurlijke landschap een emotionele impact kan hebben op mensen.