Design tijdschrift
Design tijdschrift
Zwembaden

Termalija Family Wellness

Zwembaden Termalija Family Wellness is de nieuwste in de reeks projecten die Enota de afgelopen vijftien jaar in Terme Olimia heeft gebouwd en waarmee de volledige transformatie van het spacomplex is afgerond. Van een afstand bekeken, is de vorm, kleur en schaal van de nieuwe geclusterde structuur van tetraƫdrische volumes een voortzetting van de cluster van de omliggende landelijke gebouwen, visueel doorlopend tot in het hart van het complex. Het nieuwe dak fungeert als een grote zomerschaduw en neemt geen van de kostbare buitenruimte in beslag.

Automatische Sapcentrifuge

Toromac

Automatische Sapcentrifuge De Toromac is speciaal ontworpen met zijn krachtige uitstraling om een nieuwe manier te bieden om vers geperst sinaasappelsap te consumeren. Gemaakt voor maximale sapextractie, is het voor restaurants, cafetaria's en supermarkten en het premium ontwerp zorgt voor een vriendelijke ervaring met smaak, gezondheid en hygiƫne. Het heeft een innovatief systeem dat het fruit verticaal snijdt en de helften perst door middel van rotatiedruk. Dit betekent dat maximale prestaties worden bereikt zonder de schaal in te drukken of aan te raken.

Bieretiket

Carnetel

Bieretiket Een bieretiketontwerp in Art Nouveau-stijl. Het bieretiket bevat ook veel details over het brouwproces. Het ontwerp past ook op twee verschillende flessen. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het ontwerp af te drukken op 100 procent display en 70 procent grootte. Het label is verbonden met een database, die ervoor zorgt dat elke fles een uniek vulnummer krijgt.

Merkidentiteit

BlackDrop

Merkidentiteit Dit is een persoonlijk merkstrategie en identiteitsproject. BlackDrop is een winkelketen en een merk dat koffie verkoopt en distribueert. BlackDrop is een persoonlijk project dat oorspronkelijk is ontwikkeld om de toon en creatieve richting te zetten voor persoonlijke freelancers. Deze merkidentiteit is gecreƫerd met als doel Aleks te positioneren als een vertrouwde merkadviseur in de startup-community. BlackDrop staat voor een gelikt, eigentijds, transparant startup-merk dat ernaar streeft een tijdloos, herkenbaar, toonaangevend merk te worden.

Fotografische Series

U15

Fotografische Series Het kunstenaarsproject maakt gebruik van de kenmerken van het U15-gebouw om een associatie te creƫren met natuurlijke elementen die aanwezig zijn in de collectieve verbeelding. Door gebruik te maken van de bouwstructuur en delen ervan, zoals de kleuren en vormen, proberen ze meer specifieke locaties op te roepen, zoals het Chinese Stenen Woud, de American Devil Tower, als generieke natuurlijke iconen zoals watervallen, rivieren en rotsachtige hellingen. Om in elke foto een andere interpretatie te geven, verkennen de kunstenaars het gebouw vanuit een minimalistische benadering, met verschillende invalshoeken en perspectieven.

Uurwerk

Argo

Uurwerk Argo van Gravithin is een uurwerk waarvan het ontwerp is geĆÆnspireerd op een sextant. Het heeft een gegraveerde dubbele wijzerplaat, verkrijgbaar in twee kleuren, Deep Blue en Black Sea, ter ere van de mythische avonturen van het Argo-schip. Het hart klopt dankzij een Zwitsers Ronda 705 quartz uurwerk, terwijl het saffierglas en het sterke 316L geborsteld staal voor nog meer weerstand zorgen. Het is ook 5ATM waterbestendig. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kastkleuren (goud, zilver en zwart), twee wijzerplaatkleuren (Deep Blue en Black Sea) en zes bandmodellen, in twee verschillende materialen.