Design tijdschrift
Design tijdschrift
Japans Restaurant En Bar

Dongshang

Japans Restaurant En Bar Dongshang is een Japans restaurant en bar in Peking, samengesteld uit bamboe in verschillende vormen en maten. De projectvisie was om een unieke eetomgeving te creƫren door Japanse esthetiek te verweven met elementen van de Chinese cultuur. Het traditionele materiaal met sterke verbindingen met kunst en ambachten van de twee landen bedekt de muren en plafonds om een intieme sfeer te creƫren. Het natuurlijke en duurzame materiaal symboliseert de anti-stedelijke filosofie in het Chinese klassieke verhaal, de zeven wijzen van het bamboebos, en het interieur roept het gevoel op van dineren in een bamboebos.

Fauteuil

Osker

Fauteuil Osker nodigt u direct uit om achterover te leunen en te ontspannen. Deze fauteuil heeft een zeer uitgesproken en gebogen ontwerp met onderscheidende kenmerken zoals perfect vervaardigde houten schrijnwerkerijen, lederen armleuningen en demping. De vele details en het gebruik van hoogwaardige materialen: leer en massief hout staan garant voor een eigentijds en tijdloos design.

Huis

Zen Mood

Huis Zen Mood is een conceptueel project rond 3 belangrijke drijfveren: minimalisme, aanpassingsvermogen en esthetiek. Individuele segmenten worden aan elkaar bevestigd, waardoor een verscheidenheid aan vormen en toepassingen ontstaat: woningen, kantoren of showrooms kunnen worden gegenereerd met behulp van twee formaten. Elke module is ontworpen met 3,20 x 6,00m verdeeld over 19mĀ² binnen 01 of 02 verdiepingen. Het transport gebeurt voornamelijk met vrachtwagens, maar het kan ook in slechts Ć©Ć©n dag worden geleverd en geĆÆnstalleerd. Het is een uniek, eigentijds ontwerp dat eenvoudige, levendige en creatieve ruimtes creĆ«ert die mogelijk worden gemaakt door een schone en geĆÆndustrialiseerde constructieve methode.

Wayfinding-Systeem

Airport Bremen

Wayfinding-Systeem Een contrastrijk modern ontwerp en duidelijke informatie Hirarchie onderscheidt het nieuwe systeem. Het oriĆ«ntatiesysteem werkt snel en zal een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening op de luchthaven. Het belangrijkste is naast het gebruik van een nieuw lettertype, een onderscheidend pijlelement, de introductie van verschillende contrastrijke kleuren. Het ging vooral om functionele en psychologische aspecten, zoals goede zichtbaarheid, leesbaarheid en barriĆØrevrije registratie van informatie. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe aluminium koffers met eigentijdse, geoptimaliseerde LED-verlichting. Bewegwijzeringstorens werden toegevoegd.

Wastafelmeubels

Eva

Wastafelmeubels De inspiratie van de ontwerper kwam van het minimale ontwerp en om het te gebruiken als een stille maar verfrissende functie in de badkamerruimte. Het kwam voort uit het onderzoek naar architectonische vormen en eenvoudig geometrisch volume. Basin zou potentieel een element kunnen zijn dat verschillende ruimtes rond en tegelijkertijd een middelpunt in de ruimte definieert. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, schoon en ook duurzaam. Er zijn verschillende variaties, waaronder vrijstaand, zitbank en wandmontage, evenals enkele of dubbele spoelbakken. De variaties in kleur (RAL-kleuren) zullen helpen om het ontwerp in de ruimte te integreren.

Verpakkingsconcept

Faberlic Supplements

Verpakkingsconcept In de moderne wereld worden mensen voortdurend blootgesteld aan de agressieve effecten van externe negatieve factoren. Een slechte ecologie, het drukke ritme van het leven in megalopolissen of stress leidt tot verhoogde belasting van het lichaam. Om de functionele toestand van het lichaam te normaliseren en te verbeteren, worden supplementen gebruikt. De belangrijkste metafoor van dit project is het diagram geworden van het verbeteren van het welzijn van een persoon door het gebruik van supplementen. Ook herhaalt het belangrijkste grafische element de vorm van de letter F - de eerste letter van de merknaam.