Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Tei

Woonhuis Het feit dat een comfortabel leven na de pensionering, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het terrein op een heuvel, wordt gerealiseerd door een stabiel ontwerp op een gebruikelijke manier, werd zeer gewaardeerd. Een rijke omgeving innemen. Maar dit keer is het geen villaarchitectuur maar persoonlijke huisvesting. Toen begonnen we eerst structuur te maken op basis van het feit dat het in staat is om het gewone leven comfortabel door te brengen zonder onredelijkheid over het hele plan.

Ring

Arch

Ring De ontwerper haalt inspiratie uit de vorm van boogstructuren en regenboog. Twee motieven - een boogvorm en een druppelvorm, worden gecombineerd om een enkele driedimensionale vorm te creëren. Door minimale lijnen en vormen te combineren en eenvoudige en veel voorkomende motieven te gebruiken, is het resultaat een eenvoudige en elegante ring die gedurfd en speels is gemaakt door ruimte te bieden voor energie en ritme om te stromen. Vanuit verschillende hoeken verandert de vorm van de ring - de druppelvorm wordt vanuit de voorkant bekeken, de boogvorm vanuit de zijhoek en een kruis vanuit de tophoek. Dit stimuleert de drager.

Ring

Touch

Ring Met een eenvoudig gebaar brengt een aanraking rijke emoties over. Door middel van de Touch ring wil de ontwerper dit warme en vormloze gevoel overbrengen met koud en massief metaal. 2 rondingen zijn samengevoegd om een ring te vormen die suggereert dat 2 mensen elkaars hand vasthouden. De ring verandert van aspect wanneer zijn positie op de vinger wordt gedraaid en vanuit verschillende hoeken wordt bekeken. Wanneer de verbonden delen tussen uw vingers zijn geplaatst, ziet de ring er geel of wit uit. Wanneer de verbonden delen op de vinger zijn geplaatst, kunt u samen genieten van zowel gele als witte kleur.

Interieur Gemeenschappelijke Ruimtes

Highpark Suites

Interieur Gemeenschappelijke Ruimtes Highpark Suites Common Areas verkennen de naadloze integratie van de stedelijke Gen-Y-levensstijl met groen wonen, zaken doen, vrije tijd en gemeenschap. Van wow-factor lobby's tot sculpturale skycourt, feestzalen en funky vergaderruimten, deze voorzieningen zijn ontworpen voor bewoners om te gebruiken als een verlengstuk van hun huis. Geïnspireerd door naadloos binnenleven buiten, flexibiliteit, interactieve momenten en een palet van stedelijke kleuren en texturen, verlegde MIL Design de grenzen om een unieke, duurzame en holistische gemeenschap te creëren waar elke ruimte de bewoners en tropische omgeving in gedachten heeft.

Boekhandel, Winkelcentrum

Jiuwu Culture City , Shenyang

Boekhandel, Winkelcentrum Jato Design kreeg de taak om een traditionele boekwinkel om te vormen tot een dynamische, multifunctionele ruimte - om niet alleen een winkelcentrum te worden, maar ook een cultureel centrum voor door boeken geïnspireerde evenementen en meer. Het middelpunt is de 'helden'-ruimte waar bezoekers naar een lichtere, met hout uitgeruste omgeving gaan, verbeterd met dramatische ontwerpen. Lantaarnachtige cocons hangen aan het plafond, terwijl trappen dienen als gemeenschappelijke ruimtes die bezoekers aanmoedigen om te blijven hangen en te lezen terwijl ze op de trap zitten.

Poster

Cells

Poster Op 19 juli 2017 bouwde PIY een klein gebouw in Melbourne, Australië. Het is een klein kasteel dat is samengesteld uit 761 componenten en ze noemden het "Cellen". De knooppunten zijn ontworpen als de met de hand gedraaide schroefdraadpen en rechte pen, die wordt samengevat als "Oost-pen". West Mortise & quot ;. U vindt hun producten, waaronder variabele planken, studie- en schoenenrekken, enz., Die allemaal worden opgebroken en weer in elkaar worden gezet tot een organisme. En dan zul je hun verlangen voelen om vrij te groeien.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.