Design tijdschrift
Design tijdschrift
Frame-Installatie

Missing Julie

Frame-Installatie Dit ontwerp presenteert een frame-installatie en een interface tussen binnen en buiten, of licht en schaduw. Het levert een uitdrukking op terwijl mensen uit een frame kijken om te wachten tot iemand terugkomt. Verschillende soorten en maten glazen bollen worden gebruikt als symbool van wensen en tranen om de emotie te suggereren die mogelijk binnenin schuilt. Het stalen frame en de dozen bepalen de grens van emotie. De emotie die door een persoon wordt gegeven, kan verschillen van de manier waarop deze wordt waargenomen, net zoals de beelden in de sferen ondersteboven staan.

Theeservies

Vapor Breeze

Theeservies Theepot is een doos die een universum van essentie bevat dat wacht om te worden vrijgegeven. Als je in de opening kijkt, zie je een structuur van dynamische kanalen die tussenstomen zijn in stoom. De structuur wordt ook buiten weerspiegeld op de huid. Het hele lichaam illustreert een verdampte essentie die mensen elke dag kunnen visualiseren en ervan kunnen genieten.

Bloemenstandaard

Eyes

Bloemenstandaard The Eyes is een bloemenstandaard voor alle gelegenheden. Het ovale lichaam is van goud voorzien met onregelmatige openingen als menselijke ogen die altijd op zoek zijn naar wonderbaarlijke dingen in Moeder Natuur. De stand gedraagt zich als een filosoof. Het koestert natuurlijke schoonheid en laat de hele wereld voor je zien voordat of nadat je het verlicht hebt.

Desktop Interactieve Displaystandaard

Ubiquitous Stand

Desktop Interactieve Displaystandaard Deze alomtegenwoordige desktopstandaard is ontworpen om mensen te laten communiceren met dagdromen. De gaten zijn gerangschikt en toegevoegd aangevuld met bloemen, lolly's of onderwerpen die vanuit verschillende oriƫntaties in het patroon assimileren. Het verchroomde oppervlak reflecteert en verandert van kleur naar de weergegeven onderwerpen en de mensen die ermee omgaan.

Masker

Billy Julie

Masker Dit ontwerp is geĆÆnspireerd op micro-expressie. De ontwerper kiest Billy en Julie voor twee soorten meerdere persoonlijkheden. De ingewikkelde elementen worden gecreĆ«erd door parametrische aanpassing van de oriĆ«ntaties van een ladderachtige geometrie, gebaseerd op een verstrengelde curve met scheidingswanden. Als interface en als tolk is dit masker gemaakt om mensen het eigen geweten te laten onderzoeken.

Make-Upassistent

Eyelash Stand

Make-Upassistent Dit ontwerp verkent een metafoor van wimper. De ontwerper beschouwt wimpers als een streven naar een persoonlijke verwachting. Hij creƫert een wimperstandaard als icoon van het leven of een miniatuurpodium van uitvoering. Deze standaard symboliseert een herinnering aan een verbintenis in de ochtend of voor het slapengaan, door de wimpers tijdelijk voor of na het aanbrengen te fixeren. Een wimperhouder is een manier om te onthouden wat iets triviaals heeft bijgedragen aan persoonlijk dagelijks avontuur.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.