Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wayfinding-Systeem

Airport Bremen

Wayfinding-Systeem Een contrastrijk modern ontwerp en duidelijke informatie Hirarchie onderscheidt het nieuwe systeem. Het oriëntatiesysteem werkt snel en zal een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening op de luchthaven. Het belangrijkste is naast het gebruik van een nieuw lettertype, een onderscheidend pijlelement, de introductie van verschillende contrastrijke kleuren. Het ging vooral om functionele en psychologische aspecten, zoals goede zichtbaarheid, leesbaarheid en barrièrevrije registratie van informatie. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe aluminium koffers met eigentijdse, geoptimaliseerde LED-verlichting. Bewegwijzeringstorens werden toegevoegd.

Wastafelmeubels

Eva

Wastafelmeubels De inspiratie van de ontwerper kwam van het minimale ontwerp en om het te gebruiken als een stille maar verfrissende functie in de badkamerruimte. Het kwam voort uit het onderzoek naar architectonische vormen en eenvoudig geometrisch volume. Basin zou potentieel een element kunnen zijn dat verschillende ruimtes rond en tegelijkertijd een middelpunt in de ruimte definieert. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, schoon en ook duurzaam. Er zijn verschillende variaties, waaronder vrijstaand, zitbank en wandmontage, evenals enkele of dubbele spoelbakken. De variaties in kleur (RAL-kleuren) zullen helpen om het ontwerp in de ruimte te integreren.

Verpakkingsconcept

Faberlic Supplements

Verpakkingsconcept In de moderne wereld worden mensen voortdurend blootgesteld aan de agressieve effecten van externe negatieve factoren. Een slechte ecologie, het drukke ritme van het leven in megalopolissen of stress leidt tot verhoogde belasting van het lichaam. Om de functionele toestand van het lichaam te normaliseren en te verbeteren, worden supplementen gebruikt. De belangrijkste metafoor van dit project is het diagram geworden van het verbeteren van het welzijn van een persoon door het gebruik van supplementen. Ook herhaalt het belangrijkste grafische element de vorm van de letter F - de eerste letter van de merknaam.

Huis

Dezanove

Huis De inspiratie van de architect kwam uit het teruggewonnen eucalyptushout van de "bateas". Dit zijn de mosselproductieplatforms in het estuarium en die vormen de zeer belangrijke lokale industrie in “Ria da Arousa”, Spanje. In deze platforms wordt eucalyptushout gebruikt en er zijn verlengstukken van deze boom in de regio. De ouderdom van het hout is niet verborgen, en de verschillende buiten- en binnenvlakken van het hout worden gebruikt om verschillende sensaties te creëren. Het huis probeert de traditie van de omgeving te ontlenen en te onthullen door het verhaal dat wordt verteld in het ontwerp en de detaillering.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant De ingang is een parade van contrasterende materialen, structuren en kleuren. De receptie is een ruimte van rust en comfort. Gunstige patronen ontmoeten speelse versieringen. Daarachter is een dynamische barruimte in een rustcontext. Traditionele Chinese karakter Hui-patroon led-verlichting voegt een gevoel van futurisme toe. Het eetgedeelte loopt door een subtiel versierde overdekte kloostergang. Versierd met bloemen, koolvisafbeeldingen, gebrandschilderde glas-in-loodramen en de oude kruidkundige Bai Zi-kasten, is het een visuele reis door de tijd en culturele overblijfselen in de mode.

Winkelruimte

Portugal Vineyards

Winkelruimte De concept store van Portugal Vineyards is de eerste fysieke winkel van de online wijnspecialist. Gelegen naast het hoofdkantoor van het bedrijf, aan de straatkant, beslaat de winkel 90 m2 en bestaat uit een open indeling zonder scheidingswanden. Het interieur is een verblindend witte en minimale ruimte met circulaire circulatie - een wit canvas waarop de Portugese wijn kan schijnen en tentoongesteld kan worden. De planken zijn uit de muren gesneden met verwijzing naar de wijnterrassen op een meeslepende winkelervaring van 360 graden zonder toonbank.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.