Design tijdschrift
Design tijdschrift
Residentieel Prototype

No Footprint House

Residentieel Prototype De NFH is ontwikkeld voor serieproductie, gebaseerd op een grotere toolbox van geprefabriceerde woontypologieƫn. Een eerste prototype is gebouwd voor een Nederlands gezin in het zuidwesten van Costa Rica. Ze kozen voor een configuratie met twee slaapkamers met een stalen structuur en grenenhouten afwerkingen, die op ƩƩn enkele vrachtwagen naar de beoogde locatie werd verscheept. Het gebouw is ontworpen rond een centrale servicekern om de logistieke efficiƫntie op het gebied van montage, onderhoud en gebruik te optimaliseren. Het project streeft naar integrale duurzaamheid in termen van economische, ecologische, sociale en ruimtelijke prestaties.

Hotel

LiHao

Hotel Keer terug naar de natuur, het culturele station van de stad. Creƫer een verfijnde levensstijl. Exclusief genieten van rust en stilte. Het hotel is gelegen in het bruisende gebied van de Baoding High-tech Development Zone. De ontwerper herdefinieert het stadshotel door holistisch te denken door de omgeving, architectuur, landschap en interieur opnieuw te combineren om een verfijnde, natuurlijke en comfortabele hotelruimte te creƫren. Laat zakenreizigers zich welvarend voelen in de rust en steel een halve dag vrije tijd.

Verkoopkantoren

SuzhouĀ·Merchants Great Lakes Century

Verkoopkantoren Met het wateroppervlak als spiegel wordt het hoogtebeeld van het gebouw verrekend; met sculptuur en beplanting als elementen, wordt het belang van water gevormd door decoratie; met drijvende beplanting en wisselende fonteinen en artistieke lichten wordt de interesse gevormd ļ¼› Met water als ziel wordt de combinatie van kunst en functie afgeleid door het keerpunt van de ruimte; het brede zwembad, in de zon, het water rimpelt, helder en transparant, schijnt, door het heldere water, kan de houding van elke tegel duidelijk zien, het lijkt erop dat het ook de menselijke geest in het algemeen reinigt.

Behuizing Met Meerdere Units

Best in Black

Behuizing Met Meerdere Units Best in Black is een project dat tot doel heeft een nieuw soort woongebouw te creĆ«ren. Het interieurontwerp van de appartementen vertegenwoordigt industrieel ontwerp dat voldoet aan Mexicaanse architectuur, de geselecteerde materialen zijn bedoeld om een gevoel van verwondering in openbare ruimtes en een warme uitstraling voor appartementen te projecteren, dit in tegenstelling tot een strakke, sobere gevel. De vier gevels zijn duidelijk geĆÆnspireerd op een willekeurige plaatsing van de Tetris-spelvormen die de muren en ramen van het gebouw vormen, waardoor een verlichte atmosfeer ontstaat die comfort voor de gebruiker genereert.

Luxe Hybride Piano

Exxeo

Luxe Hybride Piano EXXEO is een elegante hybride piano voor moderne ruimtes. Zijn unieke vorm belichaamt de driedimensionale versmelting van geluidsgolven. Klanten kunnen hun piano volledig personaliseren om in harmonie te zijn met de omgeving als decoratief kunstwerk. Deze high-tech piano is gemaakt van exotische materialen zoals koolstofvezel, premium autoleer en luchtvaartkwaliteit aluminium. Geavanceerd soundboard-luidsprekersysteem; bootst het brede dynamische bereik van de Grand piano's na door het 200 watt geluidssysteem met 9 luidsprekers. Dankzij de speciale ingebouwde batterij kan de piano tot 20 uur presteren na Ć©Ć©n keer opladen.

Koop Huis

Zhonghe Kechuang

Koop Huis Dit project streeft de diepte en nauwkeurigheid van materiaal, technologie en ruimte na en benadrukt de integriteit van functie, structuur en vorm. Door de combinatie van lichteffect en nieuwe materialen om de beste esthetische elementen te vormen, om het doel van hypermodern design te bereiken, om mensen een onbeperkt gevoel van technologische mijmering te geven.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.