Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor

Studio Atelier11

Kantoor Het gebouw was gebaseerd op een "driehoek" met het sterkste visuele beeld van de oorspronkelijke geometrische vorm. Als je vanaf een hoge plek naar beneden kijkt, zie je in totaal vijf verschillende driehoeken. De combinatie van driehoeken van verschillende grootte zorgt ervoor dat "mens" en "natuur" een rol spelen als ontmoetingsplek.

Conceptboek En Poster

PLANTS TRADE

Conceptboek En Poster PLANTS TRADE is een serie van een innovatieve en artistieke vorm van botanische exemplaren, die is ontwikkeld om een betere relatie tussen mens en natuur op te bouwen in plaats van educatief materiaal. Het Plants Trade Concept Book is opgesteld om u te helpen dit creatieve product te begrijpen. Het boek, ontworpen in precies hetzelfde formaat als het product, bevat niet alleen natuurfoto's, maar ook unieke afbeeldingen geĆÆnspireerd op de wijsheid van de natuur. Interessanter is dat de afbeeldingen zorgvuldig worden gedrukt met hoogdruk, zodat elke afbeelding varieert in kleur of textuur, net als natuurlijke planten.

Woonhuis

Tei

Woonhuis Het feit dat een comfortabel leven na de pensionering, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het terrein op een heuvel, wordt gerealiseerd door een stabiel ontwerp op een gebruikelijke manier, werd zeer gewaardeerd. Een rijke omgeving innemen. Maar dit keer is het geen villaarchitectuur maar persoonlijke huisvesting. Toen begonnen we eerst structuur te maken op basis van het feit dat het in staat is om het gewone leven comfortabel door te brengen zonder onredelijkheid over het hele plan.

Ring

Arch

Ring De ontwerper haalt inspiratie uit de vorm van boogstructuren en regenboog. Twee motieven - een boogvorm en een druppelvorm, worden gecombineerd om een enkele driedimensionale vorm te creƫren. Door minimale lijnen en vormen te combineren en eenvoudige en veel voorkomende motieven te gebruiken, is het resultaat een eenvoudige en elegante ring die gedurfd en speels is gemaakt door ruimte te bieden voor energie en ritme om te stromen. Vanuit verschillende hoeken verandert de vorm van de ring - de druppelvorm wordt vanuit de voorkant bekeken, de boogvorm vanuit de zijhoek en een kruis vanuit de tophoek. Dit stimuleert de drager.

Ring

Touch

Ring Met een eenvoudig gebaar brengt een aanraking rijke emoties over. Door middel van de Touch ring wil de ontwerper dit warme en vormloze gevoel overbrengen met koud en massief metaal. 2 rondingen zijn samengevoegd om een ring te vormen die suggereert dat 2 mensen elkaars hand vasthouden. De ring verandert van aspect wanneer zijn positie op de vinger wordt gedraaid en vanuit verschillende hoeken wordt bekeken. Wanneer de verbonden delen tussen uw vingers zijn geplaatst, ziet de ring er geel of wit uit. Wanneer de verbonden delen op de vinger zijn geplaatst, kunt u samen genieten van zowel gele als witte kleur.

Interieur Gemeenschappelijke Ruimtes

Highpark Suites

Interieur Gemeenschappelijke Ruimtes Highpark Suites Common Areas verkennen de naadloze integratie van de stedelijke Gen-Y-levensstijl met groen wonen, zaken doen, vrije tijd en gemeenschap. Van wow-factor lobby's tot sculpturale skycourt, feestzalen en funky vergaderruimten, deze voorzieningen zijn ontworpen voor bewoners om te gebruiken als een verlengstuk van hun huis. GeĆÆnspireerd door naadloos binnenleven buiten, flexibiliteit, interactieve momenten en een palet van stedelijke kleuren en texturen, verlegde MIL Design de grenzen om een unieke, duurzame en holistische gemeenschap te creĆ«ren waar elke ruimte de bewoners en tropische omgeving in gedachten heeft.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.