Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakkingsconcept

Faberlic Supplements

Verpakkingsconcept In de moderne wereld worden mensen voortdurend blootgesteld aan de agressieve effecten van externe negatieve factoren. Een slechte ecologie, het drukke ritme van het leven in megalopolissen of stress leidt tot verhoogde belasting van het lichaam. Om de functionele toestand van het lichaam te normaliseren en te verbeteren, worden supplementen gebruikt. De belangrijkste metafoor van dit project is het diagram geworden van het verbeteren van het welzijn van een persoon door het gebruik van supplementen. Ook herhaalt het belangrijkste grafische element de vorm van de letter F - de eerste letter van de merknaam.

Huis

Dezanove

Huis De inspiratie van de architect kwam uit het teruggewonnen eucalyptushout van de "bateas". Dit zijn de mosselproductieplatforms in het estuarium en die vormen de zeer belangrijke lokale industrie in “Ria da Arousa”, Spanje. In deze platforms wordt eucalyptushout gebruikt en er zijn verlengstukken van deze boom in de regio. De ouderdom van het hout is niet verborgen, en de verschillende buiten- en binnenvlakken van het hout worden gebruikt om verschillende sensaties te creëren. Het huis probeert de traditie van de omgeving te ontlenen en te onthullen door het verhaal dat wordt verteld in het ontwerp en de detaillering.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant De ingang is een parade van contrasterende materialen, structuren en kleuren. De receptie is een ruimte van rust en comfort. Gunstige patronen ontmoeten speelse versieringen. Daarachter is een dynamische barruimte in een rustcontext. Traditionele Chinese karakter Hui-patroon led-verlichting voegt een gevoel van futurisme toe. Het eetgedeelte loopt door een subtiel versierde overdekte kloostergang. Versierd met bloemen, koolvisafbeeldingen, gebrandschilderde glas-in-loodramen en de oude kruidkundige Bai Zi-kasten, is het een visuele reis door de tijd en culturele overblijfselen in de mode.

Winkelruimte

Portugal Vineyards

Winkelruimte De concept store van Portugal Vineyards is de eerste fysieke winkel van de online wijnspecialist. Gelegen naast het hoofdkantoor van het bedrijf, aan de straatkant, beslaat de winkel 90 m2 en bestaat uit een open indeling zonder scheidingswanden. Het interieur is een verblindend witte en minimale ruimte met circulaire circulatie - een wit canvas waarop de Portugese wijn kan schijnen en tentoongesteld kan worden. De planken zijn uit de muren gesneden met verwijzing naar de wijnterrassen op een meeslepende winkelervaring van 360 graden zonder toonbank.

Kunst

Metamorphosis

Kunst De site bevindt zich in de Keihin Industrial-regio in de buitenwijken van Tokio. Rook die consequent uit de schoorstenen van zware industriële fabrieken komt, kan een negatief beeld geven, zoals vervuiling en materialisme. De foto's zijn echter gericht op de verschillende aspecten van de fabrieken die de functionele schoonheid ervan uitbeelden. Overdag creëren pijpen en structuren geometrische patronen met lijnen en texturen en schaal op verweerde faciliteiten creëert een sfeer van waardigheid. 'S Nachts veranderen de faciliteiten in een mysterieus kosmisch fort dat van sci-fi-films in de jaren 80.

Sociaal En Vrijetijdsbesteding

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sociaal En Vrijetijdsbesteding De horizontale en verticale lijnen kruisen elkaar om een raster te vormen. Elk raster is een communicatieplatform, dat ook de bron is van het ontwerpconcept van de whiskybar. In termen van energiebesparing en milieubescherming gebruikte de ontwerper LED-spaarlampen in de hele bar. Om de luchtkwaliteit in de bar te behouden, neemt het ontwerp ramen van noord naar zuid over, die voor de doorlaat van natuurlijke lucht kunnen zorgen.