Design tijdschrift
Design tijdschrift
Herontwerp Van Merkidentiteit

InterBrasil

Herontwerp Van Merkidentiteit De inspiratie voor de heroverweging en herontwerp van het merk waren de veranderingen in modernisering en integratie in de bedrijfscultuur. Het ontwerp van het hart kon niet langer extern zijn aan het merk en inspireerde een partnerschap zowel intern met medewerkers, maar ook met klanten. Een geïntegreerde unie tussen voordelen, toewijding en kwaliteit van de dienstverlening. Van de vorm tot de kleuren, het nieuwe ontwerp integreerde het hart in de B en het gezondheidskruis in de T. het hart.

Merkontwerp

EXP Brasil

Merkontwerp Het ontwerp voor het merk EXP Brasil komt voort uit de principes van eenheid en partnerschap van het bedrijf. De mix tussen technologie en design toe te passen in hun projecten en op kantoor. Een typografisch element vertegenwoordigt de eenheid en kracht van dit bedrijf. Het letter X-ontwerp is solide en geïntegreerd, maar erg licht en technologisch. Het merk vertegenwoordigt het studioleven, met elementen in de letters, zowel op de positieve als de negatieve ruimte die mensen en design verenigt, individueel en collectief, eenvoudig met technologisch, lichtgewicht en robuust, professioneel en persoonlijk.

Koffieservies

Riposo

Koffieservies Het ontwerp van dit servies is geïnspireerd op twee scholen uit het begin van de 20e eeuw, het Duitse Bauhaus en de Russische avant-garde. Strikte rechte geometrie en goed doordachte functionaliteit komen volledig overeen met de geest van de manifesten van die tijd: "wat handig is, is mooi". Tegelijkertijd volgens moderne trends combineert de ontwerper twee contrasterende materialen in dit project. Klassiek wit melkporselein wordt aangevuld met heldere deksels van kurk. Functionaliteit van het ontwerp wordt ondersteund door eenvoudige, handige handvatten en de algehele bruikbaarheid van het formulier.

Huis

Santos

Huis Door hout als het belangrijkste constructieve element te gebruiken, verplaatst het huis zijn twee niveaus in doorsnede, waardoor een glazen dak ontstaat dat in de context past en natuurlijk licht binnenlaat. De dubbelhoge ruimte articuleert die relatie tussen de begane grond, de bovenverdieping en het landschap. Een metalen dak boven het dakraam vliegt, beschermt het tegen de inval van de westelijke zon en herbouwt het volume formeel, waardoor het zicht op de natuurlijke omgeving wordt ingekaderd. Het programma komt tot stand door openbaar gebruik op de begane grond en privégebruik op de bovenverdieping te lokaliseren.

Meubel Plus Ventilator

Brise Table

Meubel Plus Ventilator De Brise-tafel is ontworpen met een gevoel van verantwoordelijkheid voor klimaatverandering en de wens om ventilatoren te gebruiken in plaats van airconditioners. In plaats van harde wind te blazen, concentreert hij zich op een koel gevoel door de lucht te laten circuleren, zelfs nadat de airconditioner lager is gezet. Met Brise Table kunnen de gebruikers wat briesje krijgen en tegelijkertijd als bijzettafel gebruiken. Het dringt ook goed door in de omgeving en maakt de ruimte mooier.

Openingstitel

Pop Up Magazine

Openingstitel Het project was een reis om de Escape-problemen (thema voor 2019) abstract en vloeiend te verkennen en de veranderingen, nieuwe dingen en consequenties daarvan te laten zien. Alle beelden zijn schoon en comfortabel om naar te kijken, in tegenstelling tot de ongemakkelijke realiteit van het ontsnappen. Het ontwerp verandert voortdurend en de veranderende vormen in de animatie vertegenwoordigen de handeling van heraanpassing, veroorzaakt door een of andere situatie. Escape heeft verschillende betekenissen, interpretaties en de invalshoek varieert van speels tot serieus.