Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieraden Collectie

Biroi

Sieraden Collectie Biroi is een 3D-geprinte sieradenserie die is geïnspireerd op de legendarische feniks van de lucht, die zichzelf in de vlammen werpt en uit zijn eigen as herboren wordt. Dynamische lijnen die de structuur vormen en het Voronoi-patroon verspreid over het oppervlak symboliseren de feniks die herleeft uit de brandende vlammen en de lucht in vliegt. Patroon verandert van grootte om over het oppervlak te stromen en geeft een gevoel van dynamiek aan de structuur. Het ontwerp, dat op zichzelf al een sculptuurachtige aanwezigheid laat zien, geeft de drager de moed om een stap voorwaarts te zetten door zijn uniciteit naar voren te brengen.

Kunst

Supplement of Original

Kunst Witte aders in rivierstenen leiden tot willekeurige patronen op de oppervlakken. De selectie van bepaalde rivierstenen en hun rangschikking transformeert deze patronen in symbolen, in de vorm van Latijnse letters. Zo ontstaan woorden en zinnen als stenen op de juiste plaats naast elkaar liggen. Taal en communicatie ontstaan en hun tekens worden een aanvulling op wat er al is.

Visuele Identiteit

Imagine

Visuele Identiteit Het doel was om vormen, kleuren en ontwerptechnieken te gebruiken die zijn geïnspireerd op yogahoudingen. Elegant ontwerp van het interieur en het centrum, en biedt bezoekers een rustige ervaring om nieuwe energie op te doen. Daarom volgden het logo-ontwerp, online media, grafische elementen en verpakking de gulden snede om een perfecte visuele identiteit te hebben, zoals verwacht, om de bezoekers van het centrum te helpen een geweldige ervaring van communicatie te hebben door middel van kunst en design van het centrum. De ontwerper belichaamde de ervaring van meditatie en yoga het ontwerp.

Kledinghanger

Linap

Kledinghanger Deze elegante kleerhanger biedt oplossingen voor enkele van de grootste problemen: de moeilijkheid om kleding met een smalle kraag in te doen, de moeilijkheid om ondergoed op te hangen en duurzaamheid. De inspiratie voor het ontwerp kwam van de paperclip, die continu en duurzaam is, en de uiteindelijke vormgeving en materiaalkeuze was te danken aan de oplossingen voor deze problemen. Het resultaat is een geweldig product dat het dagelijks leven van de eindgebruiker faciliteert en tevens een mooi accessoire van een boetiek.

Wonen

House of Tubes

Wonen Het project is de samensmelting van twee gebouwen, een verlaten gebouw uit de jaren 70 met het gebouw uit het huidige tijdperk en het element dat is ontworpen om ze te verenigen is het zwembad. Het is een project dat twee hoofdfuncties heeft, het eerste als een woning voor een gezin van 5 leden, het tweede als een kunstmuseum, met grote ruimtes en hoge muren om meer dan 300 mensen te ontvangen. Het ontwerp kopieert de vorm van de achterste berg, de iconische berg van de stad. In het project zijn slechts 3 afwerkingen met lichte tinten gebruikt om de ruimtes te laten schijnen door het natuurlijke licht dat op de muren, vloeren en plafonds wordt geprojecteerd.

Salontafel

Sankao

Salontafel Sankao salontafel, "drie gezichten" in het Japans, is een elegant meubelstuk dat bedoeld is om een belangrijk karakter te worden van elke moderne woonkamer. Sankao is gebaseerd op een evolutionair concept, dat groeit en zich ontwikkelt als een levend wezen. De materiaalkeuze kan alleen massief hout zijn van duurzame plantages. Sankao salontafel combineert de hoogste fabricagetechnologie met traditioneel vakmanschap, waardoor elk stuk uniek is. Sankao is verkrijgbaar in verschillende massief houtsoorten zoals Iroko, eiken of essen.