Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Elk jaar produceert Nissan een kalender met als thema de slogan 'Excitement als geen ander'. De versie van 2013 is gevuld met eye-opening en unieke ideeƫn en afbeeldingen als resultaat van samenwerking met een dansschilderkunstenaar "SAORI KANDA". Alle afbeeldingen in de kalender zijn het werk van SAORI KANDA, de dansschilderkunstenaar. Haar inspiratie van Nissan-voertuigen belichaamde ze in haar schilderijen die rechtstreeks waren getekend op een horizontaal gordijn dat in de studio was geplaatst.

Brochure

NISSAN CIMA

Brochure 惻 Nissan integreerde al zijn ultramoderne technologieƫn en wijsheid, interieurmaterialen van uitstekende kwaliteit en de kunst van Japans vakmanschap ("MONOZUKURI" in het Japans) om een luxe sedan van ongeƫvenaarde kwaliteit te creƫren - de nieuwe CIMA, het enige vlaggenschip van Nissan.惻 Deze brochure is niet alleen ontworpen om de producteigenschappen van CIMA te laten zien, maar ook om het publiek het vertrouwen en de trots van Nissan over zijn vakmanschap duidelijk te maken.

Het Verpakkingsontwerp Van Kauwgom

ZEUS

Het Verpakkingsontwerp Van Kauwgom Pakketontwerpen voor kauwgom. Het concept van deze ontwerpen is "gevoeligheid stimuleren". Het doelwit van producten zijn mannen van in de twintig, en die innovatieve ontwerpen helpen hen om producten instinctief in winkels op te halen. Hoofdbeelden drukken een spectaculair wereldbeeld uit van natuurlijke fenomenen die met elke smaak associƫren. THUNDER SPARK voor een pittige en opwindende smaak, SNOW STORM voor een vrieskou en een sterk verkoelende smaak, en RAIN SHOWER voor een smaak die vochtig, sappig en waterig aanvoelt.

Fotochrome Luifelstructuur

Or2

Fotochrome Luifelstructuur Or2 is een enkelvoudige dakconstructie die reageert op zonlicht. De veelhoekige segmenten van het oppervlak reageren op ultraviolet licht en brengen de positie en intensiteit van zonnestralen in kaart. In de schaduw zijn de segmenten van Or2 doorschijnend wit. Wanneer ze echter door zonlicht worden geraakt, worden ze gekleurd, waardoor de ruimte eronder wordt overspoeld met verschillende tinten licht. Overdag wordt Or2 een zonwering die passief de ruimte eronder regelt. 'S Nachts verandert Or2 in een enorme kroonluchter die licht verspreidt dat overdag is opgevangen door geĆÆntegreerde fotovoltaĆÆsche cellen.

Mousserende Wijnetiket En Verpakking

Il Mosnel QdE 2012

Mousserende Wijnetiket En Verpakking Net zoals het Iseomeer op de oevers van Franciacorta spat, zo bevochtigt de mousserende wijn de zijkanten van een glas. Het concept is een grafische heruitwerking van de vorm van het meer en drukt alle kracht uit van een reservefles die in een kristalglas wordt gegoten. Een elegant en levendig label, uitgebalanceerd in graphics en kleuren, is een gewaagde oplossing met transparant polypropyleen en volledig hete folie-gouddruk om nieuwe sensaties te geven. Het uitschenken van de wijn is onderstreept op de doos, waar de graphics zich om het pakket wikkelen: eenvoudig en indrukwekkend samengesteld door twee "slive et tiroir" -elementen.

Visuele Identiteit

Le Coffret - Chambres D'HĆ“tes

Visuele Identiteit Le Coffret is een charmante design bed & breakfast in het hart van Valle d'Aosta. Het project is ontworpen met absoluut respect voor de authentieke stijl: daarom de stenen muren, houten balken en antieke meubels. Een cirkel die de lucht symboliseert boven de driehoek die de berg voorstelt, waar de B&B zich bevindt, vanuit het idee van de opkomst van de mens in de lucht. Een Onciale-lettertype herzien in een moderne versie om de Keltische oorsprong van de vallei te onthouden, balanceert en ondersteunt een sterk en belangrijk symbool om eindelijk een logo te krijgen dat gemakkelijk te herkennen is en gemakkelijk in het oog springt.