Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lettertype Ontwerp

Monk Font

Lettertype Ontwerp Monk zoekt een balans tussen de openheid en leesbaarheid van humanistische sans serifs en een meer geregulariseerd karakter van de square sans serif. Hoewel oorspronkelijk ontworpen als een Latijns lettertype, werd al vroeg besloten dat er een bredere dialoog nodig was om een Arabische versie op te nemen. Zowel het Latijn als het Arabisch ontwerpen ons dezelfde grondgedachte en het idee van gedeelde geometrie. Door de kracht van het parallelle ontwerpproces hebben de twee talen een evenwichtige harmonie en gratie. Zowel Arabisch als Latijn werken naadloos samen met gedeelde tellers, stengeldikte en gebogen vormen.

Verpakking

Winetime Seafood

Verpakking Het verpakkingsontwerp voor de Winetime Seafood-serie moet de versheid en betrouwbaarheid van het product aantonen, het moet gunstig verschillen van de concurrentie, harmonieus en begrijpelijk zijn. De gebruikte kleuren (blauw, wit en oranje) zorgen voor contrast, benadrukken belangrijke elementen en weerspiegelen merkpositionering. Het unieke ontwikkelde concept onderscheidt de serie van andere fabrikanten. De strategie van visuele informatie maakte het mogelijk om de productvariatie van de serie te identificeren, en het gebruik van illustraties in plaats van foto's maakte de verpakking interessanter.

Verpakkingsontwerp

Milk Baobab Baby Skin Care

Verpakkingsontwerp Het is geïnspireerd op melk, het belangrijkste ingrediënt. Het unieke containerontwerp van het type melkverpakking weerspiegelt de producteigenschappen en is ontworpen om vertrouwd te raken, zelfs voor de beginnende consument. Daarnaast wordt het materiaal van polyethyleen (PE) en rubber (EVA) en de zachte eigenschappen van pastelkleur gebruikt om te benadrukken dat het een mild product is voor kinderen met een zwakke huid. De ronde vorm is aangebracht op de hoek voor de veiligheid van moeder en baby.

Reclamecampagne

Feira do Alvarinho

Reclamecampagne Feira do Alvarinho is een jaarlijks wijnfeest dat plaatsvindt in Moncao, in Portugal. Om de gebeurtenis te communiceren, werd het een oud en fictief koninkrijk gecreëerd. Met een eigen naam en beschaving, werd het koninkrijk Alvarinho, zo aangewezen omdat Moncao bekend staat als de bakermat van de Alvarinho-wijn, geïnspireerd door de echte geschiedenis, plaatsen, iconische mensen en legendes van Moncao. De grootste uitdaging van dit project was om het echte verhaal van het territorium in het personageontwerp te verwerken.

Visuele Identiteitsontwerp

ODTU Sanat 20

Visuele Identiteitsontwerp Voor het 20e jaar van ODTU Sanat, een jaarlijks gehouden kunstfestival van de Middle East Technical University, was het verzoek om een beeldtaal op te bouwen om de daaruit voortvloeiende 20 jaar van het festival te benadrukken. Zoals gevraagd werd het 20e jaar van het festival benadrukt door het te benaderen als een bedekt kunstwerk dat onthuld moet worden. Schaduwen van dezelfde gekleurde lagen die de nummers 2 en 0 vormen, creëerden een 3D-illusie. Deze illusie geeft het gevoel van opluchting en de cijfers zien eruit alsof ze met de achtergrond zijn versmolten. De levendige kleurkeuze zorgt voor een subtiel contrast met de rust van de golvende 20.

Whisky Malbec Hout

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Hout Door de verschillende elementen die naar de naam van het product verwijzen te combineren, versterkt het ontwerp de boodschap die het voorstelt. Het brengt een spannend en intrigerend beeld over. De illustratie van een uitdagende condor die zijn vleugels toont, duidt het gevoel van vrijheid aan, geconjugeerd met de symmetrische en suggestieve medaille, toegevoegd aan een achtergrondillustratie met een denkbeeldig landschap dat poëzie aan het ontwerp toevoegt, een ideale combinatie vormt om de gewenste boodschap over te brengen. Een sober kleurenpalet geeft het exclusieve kenmerken en het typografisch gebruik verwijst naar een traditioneel en historisch product.