Design tijdschrift
Design tijdschrift
Catalogus

Classical Raya

Catalogus Een ding over Hari Raya - het is dat tijdloze Raya-liedjes van weleer tot op de dag van vandaag nog steeds dicht bij het hart van mensen blijven. Wat is een betere manier om dat allemaal te doen dan met een 'Classical Raya'-thema? Om de essentie van dit thema naar voren te brengen, is de catalogus met cadeaumandjes ontworpen om op een oude vinylplaat te lijken. Ons doel was om: 1. Een speciaal stuk ontwerp te maken, in plaats van pagina's met productafbeeldingen en hun respectievelijke prijzen. 2. Genereer een niveau van waardering voor de klassieke muziek en traditionele kunsten. 3. Breng de geest van Hari Raya naar boven.

Interactieve Kunstinstallatie

Pulse Pavilion

Interactieve Kunstinstallatie The Pulse Pavilion is een interactieve installatie die licht, kleur, beweging en geluid verenigt in een multi-zintuiglijke ervaring. Aan de buitenkant is het een simpele zwarte doos, maar als je erin stapt, word je ondergedompeld in de illusie die de led-verlichting, het pulserende geluid en de levendige graphics samen creƫren. De kleurrijke tentoonstellingsidentiteit wordt gecreƫerd in de geest van het paviljoen, met behulp van de afbeeldingen van de binnenkant van het paviljoen en een op maat ontworpen lettertype.

Commerciƫle Animatie

Simplest Happiness

Commerciƫle Animatie In de Chinese dierenriem is 2019 het jaar van het varken, dus Yen C ontwierp het gesneden varken, en het is een woordspeling in "veel hete films" in het Chinees. De blije karakters sluiten aan bij het imago van het kanaal en bij de blije gevoelens die het kanaal aan zijn publiek wil geven. De video is de combinatie van vier filmelementen. Kinderen die spelen, kunnen het beste puur geluk tonen, en hopen dat het publiek hetzelfde gevoel heeft bij het kijken naar de film.

Promotie Van Evenementen

Typographic Posters

Promotie Van Evenementen Typografische posters is een verzameling posters gemaakt in 2013 en 2015. Dit project omvat het experimenteel gebruik van typografie door het gebruik van lijnen, patronen en isometrisch perspectief die een unieke perceptuele ervaring genereren. Elk van deze posters vormen een uitdaging om te communiceren met het enige gebruik van lettertypen. 1. Affiche ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Felix Beltran. 2. Affiche ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Gestalt Institute. 3. Affiche om te protesteren over de vermiste 43 studenten in Mexico. 4. Affiche voor ontwerpconferentie Passion & Design V. 5. Julian Carillo's Thirteen Sound.

Draagbare Luxe Kunst

Animal Instinct

Draagbare Luxe Kunst De draagbare luxe kunstcollectie Animal Instinct van de NYC-beeldhouwer en kunstjuwelier Christopher Ross is een serie op dieren geĆÆnspireerde, limited edition-stukken die door de kunstenaar zelf ingewikkeld zijn vervaardigd van antiek sterling zilver, 24-karaats goud en Boheems glas. De sculpturale riemen vervagen op een slimme manier de grenzen tussen kunst, sieraden, haute couture en luxe design en zorgen voor unieke, provocerende statement-stukken die het concept van dierlijke kunst naar het lichaam brengen. Krachtig, opvallend en origineel, de tijdloze statement-stukken zijn een verkenning van het vrouwelijke dierlijke instinct in sculpturale vorm.

Digitale Transformatie

Tigi

Digitale Transformatie Een van de meest iconische entiteiten in de haarmode staat op het punt een moedige stap te zetten naar digitale relevantie. De herontwikkeling van de Professional dot com- en Tigi Color Copyright-reeksen werd beheerd door op maat gemaakte inhoud te combineren, gemaakt door de kunstenaars, de betrokkenheid van hedendaagse fotografen en toch ongeziene ontwerpuitingen in digitale vorm. Fijne, maar scherpe contrasten tussen techniek en ambacht. Eindelijk Tigi begeleiden door een gezonde stapsgewijze aanpak naar echte digitale transformatie van 0 naar 100.