Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dit is een bureaukalender gemaakt met een uitgesneden ontwerp met seizoensgebonden motieven op een prachtig reliëf. Het hoogtepunt van het ontwerp is wanneer het wordt weergegeven, de seizoensmotieven zijn ingesteld op een hoek van 30 graden voor het beste zicht. Deze nieuwe vorm drukt de nieuwe flair van NTT COMWARE uit voor het genereren van nieuwe ideeën. Er wordt nagedacht over de kalenderfunctionaliteit met voldoende schrijfruimte en regellijnen. Het is goed voor snelle weergave en gemakkelijk te gebruiken, boordevol originaliteit die het onderscheidt van andere kalenders.

Stoffer En Blik

Ropo

Stoffer En Blik Ropo is een zelfbalancerend concept voor stoffer en blik, dat nooit op de grond valt. Dankzij het kleine gewicht van de watertank in het onderste compartiment van de stoffer houdt Ropo zichzelf natuurlijk in balans. Na het stof gemakkelijk te hebben weggeveegd met behulp van de rechte lip van de stoffer, kunnen gebruikers de bezem en de stoffer in elkaar klikken en als een enkele eenheid opbergen zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze ooit vallen. De moderne organische vorm is bedoeld om eenvoud te brengen in de binnenruimtes en de rocking weeble wobble-functie is bedoeld om de gebruikers te vermaken tijdens het schoonmaken van de vloer.

Wijnetiket

5 Elemente

Wijnetiket Het ontwerp van "5 Elemente" is het resultaat van een project, waarbij de klant het ontwerpbureau met volledige vrijheid van meningsuiting vertrouwde. Het hoogtepunt van dit ontwerp is het Romeinse karakter "V", dat het hoofdidee van het product uitbeeldt - vijf soorten wijn verweven in een unieke blend. Het speciale papier dat voor het etiket wordt gebruikt en de strategische plaatsing van alle grafische elementen, lokken de potentiële consument uit om de fles te pakken en in zijn handen te draaien, aan te raken, wat zeker een diepere indruk maakt en het ontwerp gedenkwaardiger maakt.

Frisdrankverpakkingen

Coca-Cola Tet 2014

Frisdrankverpakkingen Om een serie Coca-Cola-blikjes te maken die miljoenen Tết-wensen over het hele land verspreiden. We gebruikten het Tết-symbool van Coca-cola (de zwaluwvogel) als het apparaat om deze wensen te vormen. Voor elk blikje werden honderden met de hand getekende zwaluwen gemaakt en zorgvuldig gerangschikt volgens een aangepast script, dat samen een reeks zinvolle Vietnamese wensen vormt. 'An' betekent vrede. "Tài" betekent succes, "Lộc" betekent welvaart. Deze woorden worden tijdens de vakantie op grote schaal uitgewisseld en sieren traditioneel Tết-decoraties.

Beperkte Serie Exclusieve Wijnen

Echinoctius

Beperkte Serie Exclusieve Wijnen Dit project is in veel opzichten uniek. Het ontwerp moest het unieke karakter van het product in kwestie weerspiegelen - exclusieve auteurwijn. Bovendien was er een vereiste om de diepe betekenis in de naam van het product over te brengen - overtreffende trap, zonnewende, contrast tussen dag en nacht, zwart en wit, open en obscuur. Het ontwerp had de bedoeling om het geheim te weerspiegelen dat in de nacht verborgen is: de schoonheid van de nachtelijke hemel die ons zo verbaast en het mystieke raadsel verborgen in de sterrenbeelden en de dierenriem.

Boek

Brazilian Cliches

Boek "Braziliaanse clichés" is samengesteld met afbeeldingen uit een oude catalogus van Braziliaanse boekdrukclichés. Maar de reden voor de titel is niet alleen te wijten aan de clichés die worden gebruikt voor de samenstelling van de illustraties. Bij de beurt van elke pagina komen we andere soorten Braziliaanse clichés tegen: historische, zoals de komst van de Portugezen, de catechisatie van inheemse indianen, de economische cycli van koffie en goud ... het omvat zelfs hedendaagse Braziliaanse clichés, vol files, schulden, gesloten flatgebouwen en vervreemding - geportretteerd in een oneerbiedig hedendaags visueel verhaal.