Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Yanolja

Huisstijl Yanolja is het nr. 1 reisinformatieplatform in Seoul, wat 'HĆ©, laten we spelen' betekent in het Koreaans. Het logo is ontworpen met het san-serif-lettertype om een eenvoudige, praktische indruk te geven. Door kleine letters te gebruiken, kan het een speels en ritmisch beeld geven in vergelijking met het gebruik van vetgedrukte hoofdletters. De ruimte tussen elke letter is prachtig herzien om optische illusie te voorkomen en de leesbaarheid is verbeterd, zelfs bij een klein logo. We hebben zorgvuldig levendige en felle neonkleuren gekozen en complementaire combinaties gebruikt om buitengewoon leuke en knallende afbeeldingen te leveren.

Boek Van De Landbouw

Archives

Boek Van De Landbouw Het boek is gecategoriseerd op landbouw, levensonderhoud van mensen, landbouw en neventak, landbouwfinanciering en landbouwbeleid. Door middel van gecategoriseerde vormgeving speelt het boek meer in op de esthetische vraag van mensen. Om dichter bij het dossier te zijn, werd een volledig ingesloten boekomslag ontworpen. Lezers kunnen het boek pas openen nadat ze het hebben gescheurd. Door deze betrokkenheid kunnen de lezers het proces van het openen van een dossier ervaren. Bovendien zijn enkele oude en mooie landbouwsymbolen zoals de Suzhou-code en wat typografie en afbeeldingen in bepaalde leeftijden gebruikt. Ze waren recombinatie en vermeld in de boekomslag.

Branding

Co-Creation! Camp

Branding Dit is het logo-ontwerp en de huisstijl voor het evenement "Co-Creation! Camp", waarin mensen praten over lokale revitalisering voor de toekomst. Japan wordt geconfronteerd met ongekende sociale problemen, zoals een laag geboortecijfer, vergrijzing van de bevolking of ontvolking van de regio. "Co-Creation! Camp" is opgericht om hun informatie uit te wisselen en elkaar te helpen voorbij de verschillende problemen voor de mensen die betrokken zijn bij de toeristische sector. Verschillende kleuren worden de wil van elke persoon gesymboliseerd en het leidde tot veel ideeƫn en produceerde meer dan 100 projecten.

Snoepverpakking

5 Principles

Snoepverpakking The 5 Principles is een serie grappige en ongebruikelijke snoepverpakkingen met een twist. Het komt voort uit de moderne popcultuur zelf, voornamelijk de internetpopcultuur en internetmemes. Elk pakketontwerp bevat een eenvoudig herkenbaar personage waar mensen zich mee kunnen identificeren (de Muscle Man, de Cat, de Lovers enzovoort), en een reeks van 5 korte inspirerende of grappige citaten over hem (vandaar de naam - 5 principes). Veel citaten bevatten ook enkele pop-culturele verwijzingen. Het is eenvoudig in productie maar toch visueel unieke verpakking en het is gemakkelijk uit te breiden als serie

Logo

N&E Audio

Logo Tijdens het herontwerp van het N & E-logo vertegenwoordigt N, E de naam van de oprichters Nelson en Edison. Dus integreerde ze de karakters van N & E en geluidsgolfvorm om een nieuw logo te creƫren. Handcrafted HiFi is een unieke en professionele dienstverlener in Hong Kong. Ze verwachtte een high-end professioneel merk te presenteren en een zeer relevant voor de branche te creƫren. Ze hoopt dat mensen begrijpen wat het logo betekende als ze ernaar kijken. Cloris zei dat de uitdaging bij het maken van het logo is hoe je het gemakkelijker kunt maken om de tekens van N en E te herkennen zonder al te ingewikkelde afbeeldingen te gebruiken.

Website

Upstox

Website Upstox, voorheen de dochteronderneming van RKSV, is een online handelsplatform. Onderscheidende producten die zijn ontworpen voor pro-traders en leek, is een van de sterkste USP's van Upstox, samen met zijn leerplatform voor vrijhandel. De hele strategie en het merk werd geconceptualiseerd tijdens de ontwerpfase in de studio van Lollypop. Diepgaande concurrenten, gebruikers en marktonderzoek hielpen bij het bieden van oplossingen die een discrete identiteit voor de website creĆ«erden. Ontwerpen zijn interactief en intuĆÆtief gemaakt met behulp van aangepaste illustraties, animaties en pictogrammen die helpen de eentonigheid van gegevensgestuurde websites te doorbreken.