Design tijdschrift
Design tijdschrift
Beeldende Kunst

Scarlet Ibis

Beeldende Kunst Het project is een reeks digitale schilderijen van de Scarlet Ibis en zijn natuurlijke omgeving, met speciale nadruk op kleur en hun levendige tint die intenser wordt naarmate de vogel groeit. Het werk ontwikkelt zich in een natuurlijke omgeving en combineert echte en denkbeeldige elementen die unieke kenmerken bieden. De rode ibis is een inheemse vogel van Zuid-Amerika die leeft aan de kusten en moerassen van het noorden van Venezuela en de levendige rode kleur vormt een visueel spektakel voor de kijker. Dit ontwerp is bedoeld om de sierlijke vlucht van de scharlaken ibis en de levendige kleuren van de tropische fauna te benadrukken.

Logo

Wanlin Art Museum

Logo Aangezien het Wanlin Art Museum zich op de campus van Wuhan University bevond, moest onze creativiteit de volgende kenmerken weerspiegelen: Een centraal ontmoetingspunt voor studenten om kunst te eren en te waarderen, terwijl aspecten van een typische kunstgalerie te zien zijn. Het moest ook 'humanistisch' overkomen. Terwijl studenten aan de startlijn van hun leven staan, fungeert dit kunstmuseum als een openingshoofdstuk voor de kunstwaardering van de studenten, en kunst zal hen een leven lang begeleiden.

Logo

Kaleido Mall

Logo De Kaleido Mall biedt tal van uitgaansgelegenheden, waaronder een winkelcentrum, een voetgangersstraat en een esplanade. In dit ontwerp gebruikten de ontwerpers patronen van een caleidoscoop, met losse, gekleurde objecten zoals kralen of kiezelstenen. Caleidoscoop is afgeleid van het oude Griekse ╬║╬▒╬╗¤î¤é (mooi, schoonheid) en ╬Áß╝Â╬┤╬┐¤é (dat wat wordt gezien). Bijgevolg weerspiegelen verschillende patronen verschillende diensten. Vormen veranderen voortdurend, wat aantoont dat de Mall ernaar streeft bezoekers te verrassen en te fascineren.

Ladekast

Black Labyrinth

Ladekast Black Labyrinth van Eckhard Beger voor ArteNemus is een verticale ladekast met 15 lades die zijn inspiratie haalt uit Aziatische medische kasten en de Bauhaus-stijl. Het donkere architectonische uiterlijk wordt tot leven gebracht door heldere inlegstralen met drie brandpunten die rond de structuur worden gespiegeld. Het concept en het mechanisme van de verticale laden met hun roterende compartiment geven het stuk zijn intrigerende uiterlijk. De houtstructuur is bedekt met zwart geverfd fineer, terwijl het inlegwerk is gemaakt van gevlamd esdoorn. Het fineer is geolied om een satijnen afwerking te verkrijgen.

Stedelijke Sculpturen

Santander World

Stedelijke Sculpturen Santander World is een openbaar kunstevenement dat bestaat uit een groep sculpturen die de kunst vieren en de stad Santander (Spanje) omhullen ter voorbereiding op het Wereldkampioenschap Zeilen Santander 2014. De sculpturen zijn 4,2 meter hoog, zijn gemaakt van plaatstaal en elk van hen zijn gemaakt door verschillende beeldend kunstenaars. Elk van de stukken vertegenwoordigt conceptueel de cultuur op een van de 5 continenten. Het is de bedoeling om de liefde en het respect voor culturele diversiteit te vertegenwoordigen als een instrument voor vrede, door de ogen van verschillende kunstenaars, en te laten zien dat de samenleving de diversiteit met open armen verwelkomt.

Poster

Chirming

Poster Toen Sook jong was, zag ze een mooie vogel op de berg, maar de vogel vloog snel weg en liet alleen geluid achter. Ze keek omhoog in de lucht om de vogel te vinden, maar het enige wat ze kon zien waren takken en bos. De vogel bleef zingen, maar ze had geen idee waar het was. Van jongs af aan was de vogel de boomtakken en het grote bos voor haar. Deze ervaring deed haar het geluid van vogels als bos visualiseren. Het geluid van vogels ontspant lichaam en geest. Dit trok haar aandacht, en ze combineerde dit met mandala, die visueel staat voor healing en meditatie.