Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitaal Interactief Tijdschrift

DesignSoul Digital Magazine

Digitaal Interactief Tijdschrift Filli Boya Design Soul Magazine legt het belang van kleuren in ons leven op een andere en plezierige manier uit aan zijn lezers. De inhoud van Design Soul omvat een breed gebied van mode tot kunst; van decoratie tot persoonlijke verzorging; van sport tot techniek en zelfs van eten en drinken tot boeken. Naast bekende en interessante portretten, analyses, de nieuwste technologie en interviews, bevat het tijdschrift ook interessante inhoud, video's en muziek. Filli Boya Design Soul Magazine verschijnt elk kwartaal op iPad, iPhone en Android.

Sigaretten- / Kauwgombak

Smartstreets-Smartbin™

Sigaretten- / Kauwgombak Een meervoudig gepatenteerde afvalbak met unieke mogelijkheden, de Smartbin ™ vormt een aanvulling op de bestaande straatinfrastructuurmontage als een dubbele, rug aan rug rond elke maat of vorm van lantaarnpaal of wegwijzer, of in solo-formaat op muren, leuningen en plinten. Hierdoor komt er nieuwe, onverwachte waarde vrij van bestaande straten om netwerken te creëren van handige, voorspelbaar geplaatste afvalbakken voor sigaretten en kauwgom die altijd binnen handbereik zijn, zonder dat het straatbeeld rommelig wordt. De Smartbin verandert de straatzorg in steden over de hele wereld door een effectieve reactie op sigaretten- en kauwgomafval mogelijk te maken.

Website

Illusion

Website Scene 360 magazine lanceert Illusion in 2008, en het wordt al snel het meest succesvolle project met meer dan 40 miljoen bezoeken. De website is gewijd aan het tonen van geweldige creaties in kunst, design en film. Van hyperrealistische tatoeages tot verbluffende landschapsfoto's, de selectie van berichten zal lezers vaak doen zeggen "WOW!"

Geschenkdoos

Jack Daniel's

Geschenkdoos Luxe geschenkdoos voor Jack Daniel's Tennessee Whiskey is niet alleen een gewone doos met een fles erin. Deze unieke pakketconstructie is ontwikkeld met het oog op een geweldig ontwerp, maar ook om tegelijkertijd veilig flessen te bezorgen. Dankzij grote open ramen kunnen we door de hele doos kijken. Licht dat rechtstreeks door de doos valt, benadrukt de oorspronkelijke kleur van de whisky en de zuiverheid van het product. Hoewel de twee zijden van de doos open zijn, is de torsiestijfheid uitstekend. De geschenkdoos is volledig gemaakt van karton en is volledig mat gelamineerd met hot stamping en embossing-elementen.

Ladekast

Labyrinth

Ladekast Labyrinth van ArteNemus is een ladekast waarvan de architectonische uitstraling wordt benadrukt door het meanderende pad van het fineer, dat doet denken aan straten in een stad. Het opmerkelijke concept en het mechanisme van de lades vullen de ingetogen contouren aan. De contrasterende kleuren van het fineer van esdoorn en zwart ebbenhout en het hoogwaardige vakmanschap onderstrepen de exclusieve uitstraling van Labyrinth.

Beeldende Kunst

Scarlet Ibis

Beeldende Kunst Het project is een reeks digitale schilderijen van de Scarlet Ibis en zijn natuurlijke omgeving, met speciale nadruk op kleur en hun levendige tint die intenser wordt naarmate de vogel groeit. Het werk ontwikkelt zich in een natuurlijke omgeving en combineert echte en denkbeeldige elementen die unieke kenmerken bieden. De rode ibis is een inheemse vogel van Zuid-Amerika die leeft aan de kusten en moerassen van het noorden van Venezuela en de levendige rode kleur vormt een visueel spektakel voor de kijker. Dit ontwerp is bedoeld om de sierlijke vlucht van de scharlaken ibis en de levendige kleuren van de tropische fauna te benadrukken.