Design tijdschrift
Design tijdschrift
Albumhoezen

Haezer

Albumhoezen Haezer staat bekend om zijn stevige basgeluid, epische breaks met goed gepolijste effecten. Het is het soort geluid dat klinkt als ongecompliceerde dansmuziek, maar bij nader inzien of luisteren zul je meerdere frequentielagen binnen het eindproduct ontdekken. Voor het creatieve concept en de uitvoering was de uitdaging om de audio-ervaring te simuleren die bekend staat als Haezer. De artworkstijl is helemaal niet de typische dansmuziekstijl, waardoor Haezer een eigen genre wordt.

Omslag Voor Menu

Magnetic menu

Omslag Voor Menu Een paar plastic transparante folies verbonden met magneten die dienen als de perfecte omslag voor verschillende soorten drukwerk. Makkelijk te gebruiken. Gemakkelijk te vervaardigen en te onderhouden. Duurzaam product dat tijd, geld en grondstoffen bespaart. Milieuvriendelijk. Gemakkelijk aan te passen voor verschillende doeleinden. Ideaal te gebruiken in restaurants als omslag voor menukaarten. Als de ober je bijvoorbeeld slechts één pagina met fruitcocktails brengt en slechts één pagina met taarten voor je vriend, is het bijna alsof je gepersonaliseerde menu's speciaal voor jou hebt gemaakt.

Dvd-Box

Paths of Light

Dvd-Box De beste manier om de korte animatie Paths of Light van Zina Caramelo vast te houden, was ervoor te zorgen dat de dvd een mooi bijpassende hoesje had. De verpakking ziet er eigenlijk uit alsof hij uit het bos is geplukt en tot een cd is gevormd. Aan de buitenkant zijn verschillende lijnen zichtbaar, bijna als kleine bomen die langs de zijkant van de kast groeien. De houten buitenkant helpt ook om het een extreem naturalistische uitstraling te geven. Paths of Light is een extreme update van de doosjes die velen zagen voor cd's in de jaren negentig, die meestal bestonden uit basisplastic met een papieren verpakking om de inhoud uit te leggen. (Tekst door JD Munro)

Website-Ontwerp

Trionn Design

Website-Ontwerp Het witte canvas biedt de ideale achtergrond om op te bouwen. De suikerzoete kleurencombinatie zorgt voor een perfect aandachttrekkend element dat de kijker aantrekt. De combinatie van serif- en schreefloze lettertypen en de weging en kleuren zorgen voor een bedwelmende blend die de kijker ertoe verlokt verder te verkennen. HTML5 Parallax-animatiewebsite met Responsive, We hebben ons eigen Staff Vector Characters-ontwerp. het unieke ontwerp ooit met heldere kleuren met mooie en vloeiende animaties ..

Bierkleurstalen

Beertone

Bierkleurstalen Beertone is de eerste bierreferentiegids gebaseerd op de verschillende bierkleuren, gepresenteerd in een glazen waaier. Voor de eerste editie verzamelden we informatie van 202 verschillende Zwitserse bieren, die door het land reisden, van oost naar west, van noord naar zuid. Het hele proces kostte veel tijd en een gedetailleerde logistiek om voor elkaar te krijgen, maar het resultaat van deze twee passies samen maakt ons erg trots en verdere edities zijn al gepland. Proost!

Merkidentiteit

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Merkidentiteit De BIA is een lokaal vogelsymbool van de Atlantische Lucht, die over gedachten en dromen over landen vliegt, een natuurpiloot die mensen, herinneringen, zaken en bedrijven vervoert. Bij SATA zal BIA altijd de vereniging van de negen eilanden van de archipel symboliseren in één atlantische uitdaging: de naam van de Azoren naar de wereld brengen en de wereld naar de Azoren brengen. De BIA - Blue Islands Açor - een opnieuw uitgevonden açor-vogel, rechtlijnig, geïnspireerd op het futurisme van prototypes, gebouwd op zijn unieke genetische code, asymmetrisch, verschillend en gekleurd als de negen eilanden van de Azoren.