Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorruimte Interieurontwerp

Infibond

Kantoorruimte Interieurontwerp Shirli Zamir Design Studio ontwierp het nieuwe kantoor van Infibond in Tel Aviv. Na onderzoek naar het product van het bedrijf, ontstond het idee om een werkruimte te creëren die vragen stelt over de dunne grens die de werkelijkheid verschilt van de verbeelding, het menselijk brein en technologie, en om te ontdekken hoe deze allemaal met elkaar in verband staan. De studio zocht naar de juiste doseringen van het gebruik van zowel volume, lijn als leegte die de ruimte bepalen. Het kantoorplan bestaat uit managerruimten, vergaderruimten, a-formele salons, cafetaria en open stand, gesloten telefooncelruimten en open werkruimten.

Watch-App

TTMM for Pebble

Watch-App TTMM is een collectie met 130 Watchfaces speciaal voor Pebble 2 smartwatches. Specifieke modellen tonen tijd en datum, weekdag, stappen, activiteitstijd, afstand, temperatuur en batterij- of Bluetooth-status. De gebruiker kan het type informatie aanpassen en extra gegevens zien na het schudden. TTMM Watchfaces zijn eenvoudig, minimaal en esthetisch van ontwerp. Het is een combinatie van cijfers en abstracte info-graphics, perfect voor een robots-tijdperk.

Watch-App

TTMM for Fitbit

Watch-App De TTMM is een verzameling van 21 wijzerplaten speciaal voor Fitbit Versa en Fitbit Ionic smartwatches. Wijzerplaten hebben instellingen voor complicaties met een simpele tik op het scherm. Dit maakt het heel snel en gemakkelijk om de kleur, de voorinstellingen van het ontwerp en de complicaties aan de voorkeuren van de gebruiker aan te passen. Het is geïnspireerd op films als de series Blade Runner en Twin Peaks.

Watchfaces-Apps

TTMM

Watchfaces-Apps TTMM is een verzameling watchfaces voor smartwatches van Pebble Time en Pebble Time Round. Je vindt hier twee apps (zowel voor Android- als iOS-platform) met 50 en 18 modellen in meer dan 600 kleurvariaties. TTMM is een eenvoudige, minimale en esthetische combinatie van cijfers en abstracte infographics. Nu kunt u uw tijdstijl kiezen wanneer u maar wilt.

Guesthouse Architecture Design

Barn by a River

Guesthouse Architecture Design Het project “Barn by a river” gaat de uitdaging aan om de bewoonde ruimte te creëren, uitgaande van de ecologische betrokkenheid, en stelt een specifieke lokale oplossing voor van het interpenetratieprobleem van architectuur en landschap. Het traditionele archetype van het huis wordt naar de ascese van zijn vormen gebracht. Cederhouten dakspanen en groene leistenen muren verbergen het gebouw in het gras en de struiken van het door de mens gemaakte landschap. Achter de glazen wand komt de rotsachtige rivieroever in zicht.

Parfumerie Supermarkt

Sense of Forest

Parfumerie Supermarkt Het beeld van een doorschijnend winterbos werd de inspiratiebron voor dit project. De overvloed aan texturen van natuurlijk hout en graniet dompelt de kijker onder in een stroom van plastic en visuele impressies van de tekenen van de natuur. Het industriële type apparatuur wordt verzacht door de kleuren rood en groen geoxideerd koper. De winkel is een plek van aantrekkingskracht en communicatie voor meer dan 2000 mensen per dag.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.