Design tijdschrift
Design tijdschrift
Brillenwinkel

FVB

Brillenwinkel De brillenwinkel probeert een unieke ruimte te creƫren. door goed gebruik te maken van geƫxpandeerd gaas met gaten van verschillende grootte door recombinatie en gelaagdheid en deze toe te passen van architectonische muur tot binnenplafond, wordt het kenmerk van concave lens getoond - verschillende effecten van speling en vaagheid. Met de toepassing van een concave lens met de hoekvariatie worden gedraaide en gekantelde effecten van afbeeldingen gepresenteerd op plafondontwerp en vitrinekasten. De eigenschap van een bolle lens, die de afmetingen van objecten naar believen verandert, komt tot uiting op de tentoonstellingswand.

Villa

Shang Hai

Villa De villa is geĆÆnspireerd op de film The Great Gatsby, omdat de mannelijke eigenaar ook in de financiĆ«le sector zit en de gastvrouw houdt van de oude Shanghai Art Deco stijl van de jaren dertig. Nadat de ontwerpers de gevel van het gebouw hadden bestudeerd, realiseerden ze zich dat het ook een art-decostijl had. Ze hebben een unieke ruimte gecreĆ«erd die past bij de favoriete art-decostijl uit de jaren dertig van de vorige eeuw en past bij de hedendaagse levensstijl. Om de consistentie van de ruimte te behouden, kozen ze voor een aantal Franse meubels, lampen en accessoires die in de jaren dertig van de vorige eeuw werden ontworpen.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Dit is een privĆ©villa gelegen in Zuid-China, waar de ontwerpers de zenboeddhismetheorie in de praktijk brengen om het ontwerp uit te voeren. Door het onnodige en het gebruik van natuurlijke, intuĆÆtieve materialen en beknopte ontwerpmethoden achterwege te laten, creĆ«erden de ontwerpers een eenvoudige, rustige en comfortabele eigentijdse oosterse leefruimte. De comfortabele eigentijdse oosterse leefruimte gebruikt dezelfde eenvoudige ontwerptaal als de hoogwaardige Italiaanse moderne meubels voor de binnenruimte.

Medische Schoonheidskliniek

Chun Shi

Medische Schoonheidskliniek Het ontwerpconcept achter dit project is "een kliniek in tegenstelling tot een kliniek" en werd geĆÆnspireerd door enkele kleine maar prachtige kunstgalerijen, en de ontwerpers hopen dat deze medische kliniek een galerietemperament heeft. Op deze manier kunnen de gasten de elegante schoonheid en een ontspannen sfeer voelen, niet een stressvolle klinische omgeving. Ze voegden een luifel toe bij de ingang en een overloopzwembad. Het zwembad is visueel verbonden met het meer en weerspiegelt de architectuur en het daglicht en trekt gasten aan.

Hanger

Taq Kasra

Hanger Taq Kasra, wat kasra-boog betekent, is het aandenken aan het Sasani-koninkrijk dat nu in Irak is. Deze hanger, geĆÆnspireerd door de geometrie van Taq kasra en de grootsheid van vroegere soevereiniteiten, in hun structuur en subjectivisme, is in deze architectonische methode gebruikt om dit ethos te maken. Het belangrijkste kenmerk is het moderne ontwerp dat er een stuk van heeft gemaakt met een duidelijk zicht, zodat het vanuit het zijaanzicht eruitziet als een tunnel en subjectivisme brengt en vanuit het vooraanzicht een gewelfde ruimte heeft gemaakt.

Salontafel

Planck

Salontafel De tafel is gemaakt van verschillende stukken multiplex die onder druk aan elkaar zijn gelijmd. De oppervlakken zijn geschuurd en voorzien van een matte en zeer sterke lak. Er zijn 2 niveaus - aangezien de binnenkant van de tafel hol is - wat erg praktisch is voor het plaatsen van tijdschriften of plaids. Onder de tafel zijn kogelwielen ingebouwd. De opening tussen vloer en tafel is dus erg klein, maar tegelijkertijd gemakkelijk te verplaatsen. De manier waarop het triplex wordt gebruikt (verticaal) maakt het erg sterk.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.