Design tijdschrift
Design tijdschrift
Infographic Met Geanimeerde Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Met Geanimeerde Gif Het All In One Experience Consumption-project is een Big Data-infographic met informatie over het doel, het type en het verbruik van bezoekers aan complexe winkelcentra. De hoofdinhoud bestaat uit drie representatieve Inzichten die zijn afgeleid van de analyse van de Big Data, en ze zijn van boven naar beneden gerangschikt volgens de volgorde van belangrijkheid. De afbeeldingen zijn gemaakt met isometrische technieken en zijn gegroepeerd in de representatieve kleur van elk onderwerp.

Filmposter

Mosaic Portrait

Filmposter De kunstfilm "Mosaic Portrait" werd uitgebracht als conceptposter. Het vertelt voornamelijk het verhaal van een meisje dat seksueel werd misbruikt. Wit heeft meestal de metafoor van de dood en het symbool van kuisheid. Deze poster kiest ervoor om de boodschap van de "dood" te verbergen achter de rustige en zachte toestand van een meisje, om de sterkere emotie achter stilte te benadrukken. Tegelijkertijd integreerde de ontwerper artistieke elementen en suggestieve symbolen in de foto, waardoor er uitgebreider nagedacht en onderzocht werd in filmwerken.

Wasband Binnen

Brooklyn Laundreel

Wasband Binnen Dit is een wasband voor binnengebruik. Compacte behuizing die kleiner is dan een Japanse paperback ziet eruit als een meetlint, gladde afwerking zonder vast te schroeven oppervlak. De riem met een lengte van 4 m heeft in totaal 29 gaten, elk gat kan een kleerhanger vasthouden en vasthouden zonder wasknijpers, het werkt voor sneldrogend. De riem is gemaakt van antibacterieel en schimmelwerend polyurethaan, veilig, schoon en sterk materiaal. Maximale belasting is 15 kg. 2 stuks haak en roterend lichaam maken meervoudig gebruik mogelijk. Klein en eenvoudig, maar dit is erg handig voor binnenshuis wasgoed. Eenvoudige bediening en slimme installatie passen in elk type kamer.

Ziekenhuis

Warm Transparency

Ziekenhuis Gewoonlijk heeft een ziekenhuis de neiging om een ruimte te zijn die een slechte natuurlijke kleur of materiaal heeft vanwege een kunstmatig structuurmateriaal om de functionaliteit en de efficiƫntie te verbeteren. Daarom hebben patiƫnten het gevoel dat ze afgezonderd zijn van hun dagelijkse leven. Er moet rekening worden gehouden met een comfortabele omgeving waar patiƫnten kunnen doorbrengen en zonder stress. TSC-architecten zorgen voor een open, comfortabele ruimte door een L-vormige open plafondruimte in te stellen en de grote dakrand door veel houtmateriaal te gebruiken. De warme transparantie van deze architectuur verbindt mensen en medische diensten.

Oorbellen

Van Gogh

Oorbellen Oorbellen geĆÆnspireerd op de Amandelboom in Bloesem geschilderd door Van Gogh. De delicatesse van de takken wordt gereproduceerd door delicate kettingen van het Cartier-type die, net als de takken, meebewegen met de wind. De verschillende tinten van de verschillende edelstenen, van bijna wit tot intenser roze, vertegenwoordigen de tinten van de bloemen. Het cluster van bloeiende bloemen wordt weergegeven met verschillende snijstenen. Gemaakt met 18k goud, roze diamanten, morganieten, roze saffieren en roze toermalijnen. Gepolijste en gestructureerde afwerking. Extreem licht en met perfecte pasvorm. Dit is de komst van de lente in de vorm van een juweel.

Woonhuis

Slabs House

Woonhuis Het Slab House is ontworpen om bouwmaterialen naast elkaar te plaatsen door hout, beton en staal te combineren. Het ontwerp is tegelijk hypermodern en toch discreet. De enorme ramen zijn een direct middelpunt, maar ze worden beschermd tegen het weer en het uitzicht op de straat door betonnen platen. Tuinen spelen een grote rol in het pand, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping, waardoor de bewoners zich verbonden voelen met de natuur terwijl ze met het pand omgaan, waardoor een unieke stroom ontstaat wanneer men van de ingang naar de woonruimtes beweegt.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.